Kələm qovurması
Tarix: 12.02.2019 | Saat: 01:40:00 | E-mail | Çapa göndər


Məhsullar:
- 1 kq kələm
- 1 iri və ya 2 kiçik baş soğan
- 2 x.q. tomat
- 3-4 dəfnə yarpağı
- duz, istiot, sarıkök
- bitki və kərə yağı (qızartmaq üçün)

Hazırlanması:
1. Soğanı uzun-uzun doğrayın, bitki və kərə yağının qarışığında yumşalana qədər qızardın, tomat əlavə edin, bir az qızardın.
2. Doğranmış kələmi əlavə edin, qarışdırın, bir neçə dəqiqə qızardın, sonra tavanın qapağını bağlayın və vam odda hazır olana qədər bişirin. Vaxtaşırı kələmi qarışdırın.
3. Hazır olana yaxın kələmə duz, istiot, sarıkök və dəfnə yarpağı əlavə edin, qarışdırın. (Dəfnə yarpağını hazır yeməkdə saxlamayın, acı dad verir.)

Nuş olsun!




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
15.10.2019
“Mercimekli köfte” – mərci kotleti necə hazırlanır?
11.10.2019
“Zeytinyağlı yaprak sarma” necə hazırlanır?
05.10.2019
“Çərkəz toyuğu“
30.09.2019
Toy şorbası (düğün çorbası) necə hazırlanır?
28.09.2019
Çiyələk cemi

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Namiq Əliyev
Namiq Əliyev
Fuad HÜSEYNZADƏ
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10917

1 Aşqabadda MDB Dövlət Başçıları Şurasının geniş tərkibdə iclası keçirilib
2 “Xoşbəxtlikdən, Azərbaycanın qolu sayılmadı“
3 Vasim Məmmədəliyev vəfat edib
4 Kaliforniyada xəz dəri satışına və heyvanların sirklərdə istifadəsinə qadağa qoyulub
5 Kişi sağlamlığı üçün ən faydalı maddə - Pomidor, qreypfrut və itburnuda var


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info