Soğan kababı
Tarix: 21.02.2019 | Saat: 02:26:00 | E-mail | Çapa göndər


Tərkibi
1 kq kiçik boy soğan
1 kq dana qiymə ət
İstiot
Duz

Sous üçün;

1 su st yağ
1 su st narşərab

Hazırlanması:

Soğan kababını hazırlamaq üçün qiymə ətin üstünə istiot və duz töküb, yaxşıca yoğurun. Soğanın başını və altını bıçaqla kəsin. Bir soğan bir ət olmaq şərti ilə düzün. Narşərabla duru yağı qarışdırıb listə tökün.
Listin üstünü alminüum kağızla örtüb 180 dərəcəlik sobada 40 dəqiqə bişirin.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
15.10.2019
“Mercimekli köfte” – mərci kotleti necə hazırlanır?
11.10.2019
“Zeytinyağlı yaprak sarma” necə hazırlanır?
05.10.2019
“Çərkəz toyuğu“
30.09.2019
Toy şorbası (düğün çorbası) necə hazırlanır?
28.09.2019
Çiyələk cemi

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Namiq Əliyev
Namiq Əliyev
Fuad HÜSEYNZADƏ
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10917

1 Aşqabadda Azərbaycan və Türkmənistan prezidentlərinin görüşü olub
2 Aşqabadda MDB Dövlət Başçıları Şurasının geniş tərkibdə iclası keçirilib
3 “Xoşbəxtlikdən, Azərbaycanın qolu sayılmadı“
4 Vasim Məmmədəliyev vəfat edib
5 Kaliforniyada xəz dəri satışına və heyvanların sirklərdə istifadəsinə qadağa qoyulub


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info