Soğan kababı
Tarix: 21.02.2019 | Saat: 02:26:00 | E-mail | Çapa göndər


Tərkibi
1 kq kiçik boy soğan
1 kq dana qiymə ət
İstiot
Duz

Sous üçün;

1 su st yağ
1 su st narşərab

Hazırlanması:

Soğan kababını hazırlamaq üçün qiymə ətin üstünə istiot və duz töküb, yaxşıca yoğurun. Soğanın başını və altını bıçaqla kəsin. Bir soğan bir ət olmaq şərti ilə düzün. Narşərabla duru yağı qarışdırıb listə tökün.
Listin üstünü alminüum kağızla örtüb 180 dərəcəlik sobada 40 dəqiqə bişirin.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
12.02.2020
Sarayın ləzzətləri: mutancana
11.02.2020
İlan balığından kabab- VİDEO
07.02.2020
’’Testi kebabı’’
04.02.2020
İslim kababı necə hazırlanır?
29.01.2020
Sarayın ləzzətləri: rokalı Uludağ kababı

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Anar MİRİYEV
Ağasəf Babayev
Fuad HÜSEYNZADƏ
Tural Tağıyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 11451

1 Azərbaycan sağlamlıq turizmi Estoniyada təqdim olunub
2 Professor Rauf Sultanov: “Ölkədə ekoloji vəziyyətlə bağlı geniş layihələr həyata keçirilir”
3 Demokratı Hikmət Hacızadə olan müxalifət...
4 “Azərbaycanın gələcəyi müasir, vətənpərvər və bilikli gənclərin əlindədir”
5 Sarayın ləzzətləri: mutancana


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info