Təfəkkürü yaxşılaşdıran 10 qida
Tarix: 27.02.2019 | Saat: 22:42:00 | E-mail | Çapa göndər


Bəzi məhsullar beyinin fəaliyyətinə müsbət təsir edir, təfəkkür və öyrənmə qabiliyyətini yaxşılaşdırır. Milli.Az saglamolun.az-a istinadən bu məhsulların siyahısını təqdim edir:
1. Tamdənli bitkilərdən hazırlanmış çörək və makaron.
2. Yumurta.
3. Bütün sitrus meyvələri.
4. Acı şokolad.
5. Qaraciyər.
6. Süd məhsulları.
7. Paxlalılar (lobya, noxud, soya)
8. Üzüm.
9. Balıq.
10. Qoz.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
26.10.2020
Diabetin erkən aşkarlanmasında laborator müayinələrin əhəmiyyəti
21.10.2020
Qripə qarşı vaksinasiya COVİD-ə yoluxmanın azalmasına təsir göstərməyəcək - TƏBİB
20.10.2020
Koronavirusa yoluxanlarda sonradan hansı fəsadlar ola bilər? - Həkim açıqladı
20.10.2020
Ciddi karantin qaydaları tətbiq etmədən də koronavirusa qalib gəlmək olar - MÜTƏXƏSSİS
16.10.2020
Payız-qış aylarında yoluxmanın artacağı gözlənilən idi

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Ağasəf Babayev
Tural RASİMOĞLU
Anar MİRİYEV
Ağasəf Babayev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 11799

1 Карен Шахназаров о Карабахе: надо признать, что это бесспорные территории Азербайджана
2 Qripə qarşı vaksinasiya COVİD-ə yoluxmanın azalmasına təsir göstərməyəcək - TƏBİB
3 Məktəb direktoru olmaq üçün 2256 namizəd imtahan verəcək
4 Türkiyəli müğənni “Qarabağ türküsü” səsləndirib
5 Dağlıq Qarabağda sülhün təmin olunmasının əsas yolu Azərbaycanın ərazi bütövlüyünün bərpasıdır - “The Telegraph”


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info