Balqabaq və kartofla toyuq qızartması
Tarix: 22.03.2019 | Saat: 22:11:00 | E-mail | Çapa göndər


Məhsullar:
- 4 kartof
- 200 qr təmizlənmiş qalqabaq
- 1 baş soğan
- toyuğun bud dibi - 3 ədəd
- 3-4 diş sarımsaq
- duz, istiot, sarıkök
- bitki və kərə yağı (qızartmaq üçün)
- göyərti (zövqə görə)

Hazırlanması:
1. Toyuq ətini sümüklərdən ayırın, uzun-uzun doğrayın, yağda qızardın, duz, istiot vurun, digər qaba qoyun.
2. Kartofu, soğanı və balqabağı uzun-uzun doğrayın.
3. Kartofu tavada 5-7 dəqiqə qızardın, balqabaq və soğan əlavə edin, hazır olana qədər qızardın. Hazır olana yaxın duz, istiot, sarıkök və presdən sıxılmış sarımsaq əlavə edin, qarışdırın.
4. Tavaya toyuq əlavə edin, qarışdırın, 1-2 dəqiqədən sonra oddan götürün.
5. Masaya verəndə üzərinə xırda doğranmış göyərti səpmək olar.

Nuş olsun!




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
13.08.2019
Ətlə badımcan
09.08.2019
Meşə kababı
31.07.2019
Marinara pizza
28.07.2019
Donmuş şirniyyat - sorbenin hazırlanması
27.07.2019
Soğan dolması

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Namiq Əliyev
Namiq Əliyev
Namiq Əliyev
Anar MİRİYEV
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10861

1 750 mindən çox vətəndaşın pensiyasında artım olacaq
2 Sabahdan Türkiyə ilə Naxçıvan arasında birbaşa hava dəhlizi açılır
3 Azərbaycana qarşı casusluq edən 128 nəfər aşkar edilib
4 “Məqsədimiz elm xadimləri və tələbələri bir araya toplayaraq “düşünən beyin” komandası qurmaqdır”
5 “Dövlət dəstəyi olmadan Belarusda Azərbaycan turizminin təbliği ilə bağlı istənilən nəticə əldə olunmaz”


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info