Balqabaq və kartofla toyuq qızartması
Tarix: 22.03.2019 | Saat: 22:11:00 | E-mail | Çapa göndər


Məhsullar:
- 4 kartof
- 200 qr təmizlənmiş qalqabaq
- 1 baş soğan
- toyuğun bud dibi - 3 ədəd
- 3-4 diş sarımsaq
- duz, istiot, sarıkök
- bitki və kərə yağı (qızartmaq üçün)
- göyərti (zövqə görə)

Hazırlanması:
1. Toyuq ətini sümüklərdən ayırın, uzun-uzun doğrayın, yağda qızardın, duz, istiot vurun, digər qaba qoyun.
2. Kartofu, soğanı və balqabağı uzun-uzun doğrayın.
3. Kartofu tavada 5-7 dəqiqə qızardın, balqabaq və soğan əlavə edin, hazır olana qədər qızardın. Hazır olana yaxın duz, istiot, sarıkök və presdən sıxılmış sarımsaq əlavə edin, qarışdırın.
4. Tavaya toyuq əlavə edin, qarışdırın, 1-2 dəqiqədən sonra oddan götürün.
5. Masaya verəndə üzərinə xırda doğranmış göyərti səpmək olar.

Nuş olsun!




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
25.04.2019
Gürcü xəngəli
19.04.2019
İtalyan üsulu makaron
10.04.2019
Asan hazırlanan kurabiyə
06.04.2019
Bulqurlu sulu küftə
03.04.2019
Nar şirəsi ilə qoyun əti. Sadə və dadlı!

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Namiq Əliyev
Fuad HÜSEYNZADƏ
Esmira Məmmədova
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10759

1 Tarixin ibrət dərsləri...
2 Artıq bəzi sözlər yeni qaydalar əsasında yazılmalıdır
3 Gülnar Səmanın kitabının təqdimatı keçiriləcək
4 “Azərbaycan dilinin Orfoqrafiya Normaları” təsdiq edilib
5 “Israel Hayom” qəzeti: “Azərbaycan müqəddəs Odlar Yurdudur”


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info