Asan hazırlanan kurabiyə
Tarix: 10.04.2019 | Saat: 22:04:00 | E-mail | Çapa göndər


Ev şəraitində asan hazırlanan kurabiyə reseptini:
250 qram otaq istiliyində yumşalmış marqarin
2 çay stəkanı şəkər tozu
1/2 çay stəkanı maye yağ
1 ədəd yumurta
2 yemək qaşığı nişasta
1 çay qaşığı qabartma tozu
1 paket vanil
9 çay stəkanı un

Hazırlanması:
Bir qabda marqarini, şəkər tozunu, duru yağı və yumurtanı yaxşı qarışdırın. Sonra nişasta, vanilin və qabartma tozunu da əlavə edib qarışdırın. Unu üzərinə əlavə edib yoğurun. Ələ yapışmayan xəmir əldə edəcəksiniz.
Hazırladığınız xəmiri streçlə sarın və soyuducuda 30 dəqiqə saxlayın. Sonra xəmiri soyuducudan çıxarın və əlinizlə qoz büyüklüyündə parçalar qopararaq istədiyiniz şəklə salın. Formalaşdırdığınız xəmirləri yağlı kağız sərilmiş bir soba qabına düzün. Əvvəldən isidilmiş 180 dərəcə sobada, üstləri bir az qızarana qədər təxminən 15 dəqiqə bişirin. Soyuduqdan sonra süfrəyə gözəl şəkildə servis edib yeyə bilərsiniz.

Milli.Az




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
24.05.2019
Adi kələmdən yay salatı
23.05.2019
Göbələkli kartof qızartması
08.05.2019
Buğlama
30.04.2019
Balqabaqlı qutab
25.04.2019
Gürcü xəngəli

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Namiq Əliyev
Fuad HÜSEYNZADƏ
Esmira Məmmədova
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10787

1 Üç müharibə iştirakçısı olan general-mayor
2 Oqtay Zülfüqarovun uşaq mahnıları müasir aranjemanda səslənəcək
3 “İrəvan quberniyasına aid arxiv materiallarını oxuduqca hiss edirsən ki, buralar döğma torpaqlardır”
4 …Hər sözdə vətən axtaran soydaşımız
5 Özbəkistan Respublikasının Prezidenti Şavkat Mirziyoyevdən


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info