Göbələkli kartof qızartması
Tarix: 23.05.2019 | Saat: 09:36:00 | E-mail | Çapa göndər



Tərkibi:

Kartof
Soğan
Göbələk
Şüyüd
Duz,
istiot,
sarıkök

Hazırlanması:
Göbələklər təmizlənib, yuyulub doğranılır. Soğan aypara şəklində, kartof kub şəklində doğranılır. İlk öncə soğan azca qızardılır, üzərinə göbələkləri əlavə edib qapağı bağlı şəkildə suyunu buraxıb yağa düşənədək bişirilir. Daha sonra kartof əlavə edilir. Kartofu ayrı tavada bişirib yağa düşmüş göbələyə əlavə etmək olar və ya birlikdə qızartmaq olar.
Duz, istiot, sarıkök ağız dadına görə əlavə edilir. Yemək hazır olduqdan sonra üzərinə şüyüd əlavə olunur.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
23.09.2020
Küftənin daqilmaması üçün 5 vacib sirr -VİDEO
17.09.2020
Ətli dovğa
11.09.2020
Ev şəraitində Xan kababı-VIDEO
05.09.2020
Corat qutabı-VIDEO
28.08.2020
Öz buğunda bişirilmiş kütüm

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Ağasəf Babayev
Tural RASİMOĞLU
Anar MİRİYEV
Ağasəf Babayev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 11603

1 Təhsil müddəti ümumi pensiya stajına daxil ediləcək
2 Azərbaycan Turizm Assosiasiyası ekspertlər səviyəsində fəaliyyətini genişləndirir
3 Ac qarına bir siqaret 10 ədədə bərabərdir – Xərçəngə yaxınlaşdırır
4 BDU ölkədə təhsil islahatlarının həyata keçirilməsində önəmli rol oynayır
5 Osloda Nizami Gəncəvi adına həftəsonu məktəbi fəaliyyətə başlayıb


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info