Göbələkli kartof qızartması
Tarix: 23.05.2019 | Saat: 09:36:00 | E-mail | Çapa göndər



Tərkibi:

Kartof
Soğan
Göbələk
Şüyüd
Duz,
istiot,
sarıkök

Hazırlanması:
Göbələklər təmizlənib, yuyulub doğranılır. Soğan aypara şəklində, kartof kub şəklində doğranılır. İlk öncə soğan azca qızardılır, üzərinə göbələkləri əlavə edib qapağı bağlı şəkildə suyunu buraxıb yağa düşənədək bişirilir. Daha sonra kartof əlavə edilir. Kartofu ayrı tavada bişirib yağa düşmüş göbələyə əlavə etmək olar və ya birlikdə qızartmaq olar.
Duz, istiot, sarıkök ağız dadına görə əlavə edilir. Yemək hazır olduqdan sonra üzərinə şüyüd əlavə olunur.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
16.06.2019
Pendir içlikli kotlet
13.06.2019
Toyuqla gül kələmi
07.06.2019
Adana kababı
02.06.2019
Yumurtalı pomidor dolması
24.05.2019
Adi kələmdən yay salatı

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Namiq Əliyev
Fuad HÜSEYNZADƏ
Esmira Məmmədova
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10806

1 Naxçıvanda “Cavidşünaslıq” oncildliyinin təqdimatı olub
2 “Aa.com.tr”: “2020-ci ilə qədər Azərbaycan qazının Avropa bazarlarına çatması gözlənilir”
3 Rufiz Qonaqov: Xəzəryanı ölkələrin xalqları arasında dostluq və əməkdaşlıq platformaları əhəmiyyətlidir
4 Ermənilərin təyyarəmizi vurmaq cəhdi uğursuzluqla nəticələnib - VİDEO
5 Bakı Atatürk Liseyində məzun günü münasibəti ilə tədbir keçirilib


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info