Adana kababı
Tarix: 07.06.2019 | Saat: 07:18:00 | E-mail | Çapa göndər



Tərkibi:
700 qram dana qiymə
300 qram quzu qiymə
1 diş sarımsaq
2 ədəd quru soğan
1 ç/q istiot
1 ç/q qırmızı istiot
1 y/q acı bibər pastası
1/2 dəstə cəfəri

Hazırlanması:
Soğan və sarımsaqları çox incə formada doğrayın.
Quzu qiymə və dana qiyməsini soğan və sarımsaqla qarışdırıb yaxşıca yoğurun.
Daha sonra içinə ədviyyatları, duru yağı, bibər pastasını və cəfərini əlavə edərək yoğurmağa davam edin.
Daha sonra kababı 2-3 saat soyuducuda saxlayın.
Soba telini quyruq yağı ilə yağlayın.
Lülə kababları şişlərə düzün.
Telli soba listinin üstünə qoyun və 30 dəqiqə bişirin.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
11.10.2019
“Zeytinyağlı yaprak sarma” necə hazırlanır?
05.10.2019
“Çərkəz toyuğu“
30.09.2019
Toy şorbası (düğün çorbası) necə hazırlanır?
28.09.2019
Çiyələk cemi
21.09.2019
Balqabaq çiçəyi dolması

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Namiq Əliyev
Fuad HÜSEYNZADƏ
Namiq Əliyev
Ağasəf Babayev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10913

1 Aşqabadda Azərbaycan və Türkmənistan prezidentlərinin görüşü olub
2 Azərbaycanda sifilis xəstəliyinə yoluxmuş insanların sayı artıb
3 Prezident Əli Əsədovun Baş nazir təyin edilməsi haqqında Sərəncam imzalayıb
4 Ankarada “Buta Bakı“
5 Bakıda Rus Kitab Evinin açılmasının 10 illik yubileyi qeyd olunub


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info