Toyuqla gül kələmi
Tarix: 13.06.2019 | Saat: 06:30:00 | E-mail | Çapa göndər


Məhsullar:

- 1 iri gül kələmi
- 400 qr toyuq filesi
- 150 qr kərə yağı
- 1 x.q. üyüdülmüş suxarı
- 2 x.q. un
- 1 stəkan süd
- 3 diş sarımsaq
- 150 qr holland pendiri
- duz, istiot, sarıkök
- göyərti (zövqə görə)

Hazırlanması:
1. Gül kələmini duzlu suda bişirin, suyu süzün.
2. Toyuğu tikələrə doğrayın, bir qədər qızardın.
3. Formaya kərə yağı çəkin, 1 x.q. suxarı səpin.
4. Toyuğu düzün, üzərinə xırda doğranmış göyərti səpin, üzərinə kələmi düzün.
5. Kərə yağını əridin, un əlavə edin, qarışdırın, süd, əzilmiş sarımsaq və duz əlavə edin, qarışdırın. Bu sousu kələmin üzərinə bərabər şəkildə tökün.
6. Pendiri sürtgəcdən keçirin, üzərinə səpin.
7. Sobanı qabaqcadan 180 C qədər qızdırın, 30 dəqiqə bişirin.

Nuş olsun!




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
19.06.2019
Göbələkli bilinçik
16.06.2019
Pendir içlikli kotlet
07.06.2019
Adana kababı
02.06.2019
Yumurtalı pomidor dolması
24.05.2019
Adi kələmdən yay salatı

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Tural Tağıyev
Namiq Əliyev
Fuad HÜSEYNZADƏ
Esmira Məmmədova
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10815

1 Minimum aylıq əməkhaqqı artırıldı- Prezident Sərəncam imzaladı
2 Müəllimlərin maaşı artdı - 20 faiz
3 “Balımı daha da artırıb Prezident təqaüdü almaq niyyətindəyəm”
4 Yeni naziri kollektivə Ramiz Mehdiyev təqdim etdi
5 Masallının Lürən kəndində yeni tibb məntəqəsi açılıb


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info