Pendir içlikli kotlet
Tarix: 16.06.2019 | Saat: 09:05:00 | E-mail | Çapa göndər


Məhsullar:
- 500 qr çəkilmiş ət
- 150 qr baton
- süd
- 100 qr holland pendiri
- duz, istiot, bitki və kərə yağı (qızartmaq üçün), üyüdülmüş suxarı.

Hazırlanması:

1. Batonu süddə isladın, bir az sıxın, farşa əlavə edin, duz, istiot vurun, yaxşı qarışdırın.
2. Pendiri sürtgəcdən keçirin.
3. Farşdan götürüb yastıladın, ortasına pendir qoyun, kotlet formalayın, suxarıya batırın.
4. Tavanı yaxşı qızdırın, bitki və kərə yağlarının qarışığında kotletləri hər 2 tərəfdən qızardın.

Nuş olsun!




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
14.07.2019
Göbələk supu
11.07.2019
Pendirlə kartof kotletləri
05.07.2019
İçi göbələklə doldurulmuş toyuq
04.07.2019
Tənbəl kələm dolması
02.07.2019
Evdə pizza hazırlamağın sadə üsulu

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Namiq Əliyev
Anar MİRİYEV
Tural Tağıyev
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10835

1 “4-cü qrupa hazırlaşan hər bir abituriyentin arzusu həkim olmaqdır”
2 Pirdovus Abakarova: “İmtahan suallarının asan və ya çətin olması abituriyentin hazırlıq səviyyəsindən asılıdır”
3 ADPU-nun tələbəsi Nərmin Qəhrəmanlı: “Mənim üçün “könüllü” olmaq iş, komanda ilə işləmək təcrübəsi, dostluq, yeni mühit deməkdir”
4 Dünya brendi olmağı hədəfləyən azərbaycanlı gənc
5 “Ali Radada Azərbaycanpərəst deputatların olması bizim gələcək fəaliyyətimizə müsbət təsir edəcək”


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info