Pendir içlikli kotlet
Tarix: 16.06.2019 | Saat: 09:05:00 | E-mail | Çapa göndər


Məhsullar:
- 500 qr çəkilmiş ət
- 150 qr baton
- süd
- 100 qr holland pendiri
- duz, istiot, bitki və kərə yağı (qızartmaq üçün), üyüdülmüş suxarı.

Hazırlanması:

1. Batonu süddə isladın, bir az sıxın, farşa əlavə edin, duz, istiot vurun, yaxşı qarışdırın.
2. Pendiri sürtgəcdən keçirin.
3. Farşdan götürüb yastıladın, ortasına pendir qoyun, kotlet formalayın, suxarıya batırın.
4. Tavanı yaxşı qızdırın, bitki və kərə yağlarının qarışığında kotletləri hər 2 tərəfdən qızardın.

Nuş olsun!




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
11.12.2019
“Zərdə” şirniyyatı necə hazırlanır?
05.12.2019
Heyva dolması
30.11.2019
Kabak tatlısı necə bişirilir?
26.11.2019
Menemen necə bişirilir?
19.11.2019
Çoban qovurma

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Namiq Əliyev
Namiq Əliyev
Anar MİRİYEV
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 11401

1 Konstitusiya Məhkəməsi: Milli Məclisin buraxılması Konstitusiyaya uyğundur
2 Diaspor və ictimai təşkilatlar “Şəhid ailələrinə dəstək kampaniyası“na start verib
3 Azərbaycan Prezidenti İlham Əliyev zəmanəmizin ən uğurlu liderlərindən biridir
4 Prezident parlamenti buraxdı:növbədənkənar seçkilər 2020 ci il fevralın 9-na təyin edildi
5 Avropada işsizlər ordusu yaranır


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info