İçi göbələklə doldurulmuş toyuq
Tarix: 05.07.2019 | Saat: 07:50:00 | E-mail | Çapa göndər


Ərzaqlar:
- 1-1.2 kq toyuq
- 300 qr şampinyon
- 1 baş soğan
- 3-4 diş sarımsaq
- 2 x.q. bitki yağı, duz, istiot (zövqə görə digər ədviyyatlar)

Hazırlanması:

Soğanı xırda doğrayın, bitki yağında yumşalana qədər qızardın.
Xırda doğranmış göbələk əlavə edin, qızardın, duz istiot vurun.
Sarımsağı sarımsağəzənlə əzin, 2 x.q. bitki yağı ilə qarışdırın, duz, istiot vurun, qarışdırın.
Göbələyi toyuğun içinə doldurun, dərini tikin, ayaqları iplə bağlayın.
Toyuğun üzərinə sarımsaqlı qarışığı çəkin.
Toyuğu tavaya qoyun, əvvəlcədən 180 C qədər qızıdırılmış sobada 1, 5 saat bişirin.

Nuş olsun!




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
05.12.2019
Heyva dolması
30.11.2019
Kabak tatlısı necə bişirilir?
26.11.2019
Menemen necə bişirilir?
19.11.2019
Çoban qovurma
15.11.2019
‘‘İmam bayıldı’’ yemәyi necә hazırlanır?

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Namiq Əliyev
Namiq Əliyev
Anar MİRİYEV
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 11400

1 SOCAR-ın yeni vitse-prezidenti kollektivə təqdim olunub
2 Elmar Qasımov 8 illik uğur sirlərini açıqladı
3 Konstitusiya Məhkəməsi: Milli Məclisin buraxılması Konstitusiyaya uyğundur
4 Prezident əhalinin sosial müdafiəsinin yaxşılaşdırılması ilə bağlı sərəncam imzaladı
5 Prezident Administrasiyasında yeni şöbə müdiri təyin edildi


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info