Ətlə badımcan
Tarix: 13.08.2019 | Saat: 14:59:00 | E-mail | Çapa göndər


Ərzaqlar:
- 500 qr farş
- 3 badımcan
- 4-5 pomidor
- 1 baş soğan
- 3-4 diş sarımsaq
- 200 qr bərk pendir (məsələn, holland pendiri)
- duz, istiot, bitki yağı.

Hazırlanması


Badımcanları halqalar şəklində doğrayın, duzlu suda 20 dəqiqə saxlayın, hər 2 tərəfdən qızardın.
Soğan və sarımsağı xırda doğrayın, yumşalana qədər qızardın, farş əlavə edin, qarışdırın, duz, istiot əlavə edin, hazır olana qədər qızardın.
Pomidorları soyun, halqalar şəklində doğrayın, pendiri sürtgəcdən keçirin.
Formaya yağ çəkin, farş qoyun, hamarlayın, üzərinə pendirin yarısını səpin.
Üzərinə badımcanları, sonra pomidorları düzün, qalan pendiri səpin.
Sobanı qabaqcadan 180 C qədər qızdırın, 20-25 dəqiqə bişirin.

Nuş olsun!




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
03.07.2020
Asan plov -VİDEO
30.06.2020
Çaxoxbili -VİDEO
27.06.2020
Ev şəraitində Xan kababı-VIDEO
22.06.2020
Fərqli badımcan çığırtması-VIDEO
15.06.2020
Toyuqlu Bakı langeti -VİDEO

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Tural RASİMOĞLU
Anar MİRİYEV
Ağasəf Babayev
Fuad HÜSEYNZADƏ
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 11544

1 Tural Gəncəliyev: “Dağlıq Qarabağ xalqı” deyə bir anlayış yoxdur, sadəcə Azərbaycanın Dağlıq Qarabağ bölgəsinin əhalisi anlayışı var
2 İyulun 1-dən Rusiyanın 67 bölgəsi turist qəbul edəcək
3 Litvanın Birştonas şəhərində tar, kamança, qaval büstü qoyulacaq
4 Ev şəraitində Xan kababı-VIDEO
5 “Azərbaycanın olmadığı yerdə Türkiyə, Türkiyənin də olmadığı yerdə Azərbaycan var” - bu bizlərin şüarıdır…”


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info