Çiyələk cemi
Tarix: 28.09.2019 | Saat: 20:19:00 | E-mail | Çapa göndər


Tərkibi:
1,5 kiloqram çiyələk, 1 limonun suyu, 800 qram şəkər tozu.

Hazırlanma qaydası:
Çiyələkləri yuyub, süzgəcdə suyunu quruduruq. Təmizləyib, qazana yığıb, öz suyu ilə zəif odda bişiririk. Çiyələk bişərkən üzərində əmələ gələn köpükləri yığırıq. Sonra limon şirəsini töküb, şəkər tozunu əlavə edirik. Bişdikcə onu taxta qaşıqla əzirik. Cemi bişirdikdən sonra istədiyiniz qatılığı əldə edilibsə, ocaqdan götürürük. Daha sonra bankalara yığıb ağzını möhkəm bağlayır və sərin yerdə saxlayırıq.

Nuş olsun!




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
26.02.2020
Sarayın ləzzətləri: kabuni plovu
22.02.2020
Avar Xəngəli – beləsini hələ görməmişdiniz-VIDEO
19.02.2020
‘Kırma tavuk’’ kababı
12.02.2020
Sarayın ləzzətləri: mutancana
11.02.2020
İlan balığından kabab- VİDEO

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Anar MİRİYEV
Ağasəf Babayev
Fuad HÜSEYNZADƏ
Tural Tağıyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 11457

1 Tural İsmayılov: “İtaliya Azərbaycanın ərazi bütövlüyünü, münaqişənin ədalətli və beynəlxalq hüquq əsasında həllini dəstəkləyir”
2 Ağstafada Xocalı soyqırımının 28-ci ildönümü qeyd olunub
3 Masallıda Xocalı soyqırımının 28-ci ildönümü anıldı
4 Azərbaycanın birinci xanımı Mehriban Əliyeva İtaliyanın Kuirinale Sarayı ilə tanış olub
5 Gədəbəydə “ASAN Xidmət” modeli yaradıldı


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info