İris konfetinin hazırlanması
Tarix: 20.10.2019 | Saat: 21:15:00 | E-mail | Çapa göndər


Sizi iris konfetinin necə hazırlanması ilə tanış edirik.
Tərkibi:
Şəkər tozu 175 qram, quru süd 125 qram, su 50 millilitr, kərə yağı 20 qram

Hazırlanması:
Şəkər tozunun yarısını qazana töküb ocağa qoyuruq. Şəkər əriyən kimi suyu tökürük ki, yapışmasına çalışırıq və şəkər tozunun qalanını əlavə edib əridirik.
Şəkər tozu tamam əridikdən sonra yağı əlavə edirik. Bir az qarışdırıb ocağı söndürürük. Soyuduqdan sonra quru südü töküb yaxşıca qarışdırırıq. Daha sonra hazır olan qarışığı tort şiprizi ilə əvvəlcədən hazır qoyduğumuz yağlı kağızın üzərinə əlavə edirik. Quruduqdan sonra irisləri saxlayacağınız qaba yığa bilərsiniz.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
03.07.2020
Asan plov -VİDEO
30.06.2020
Çaxoxbili -VİDEO
27.06.2020
Ev şəraitində Xan kababı-VIDEO
22.06.2020
Fərqli badımcan çığırtması-VIDEO
15.06.2020
Toyuqlu Bakı langeti -VİDEO

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Tural RASİMOĞLU
Anar MİRİYEV
Ağasəf Babayev
Fuad HÜSEYNZADƏ
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 11547

1 Tural Gəncəliyev: “Dağlıq Qarabağ xalqı” deyə bir anlayış yoxdur, sadəcə Azərbaycanın Dağlıq Qarabağ bölgəsinin əhalisi anlayışı var
2 Azərbaycan Turizm Agentlikləri Assosiasiyası və AZAL ikitərəfli əməkdaşlığı genişləndirir
3 Dizayner Gülnarə Xəlilova “İpək sərvət” adlı kolleksiyasını təqdim edib
4 Turizm böhranı ilə əlaqədar dünya iqtisadiyyatının itkiləri hesablanıb
5 “Ermənistanda “oliqarx“ qruplar və ya klanlar arasında daxili çəkişmələrlə xarakterizə edilən sistem mövcuddur”


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info