Məşhur Ordubad qayğanağı
Tarix: 29.10.2019 | Saat: 13:04:00 | E-mail | Çapa göndər


10-12 ədə yumurtanı mikserlə yaxşıca çalırsan. 0.5 lt. yağı qazana əlavə edib ocaqda qızdırılır. Yumurta qızğın yağa əlavə olunur və qarışdırılır. Yumurtanin alt üzü bişdikdən sonra çeviririk. Üst üzü bişdikdən sonra qayğanağı çıxarıb düz qaba qoyuruq. Baldan hazırladığımız soyuq şərbəti qayğanağın üzərinə əlavə edirik.
Naxçıvanda çörəksiz süfrə təsəvvür etmək mümkün deyil. Elə buna görədir ki, çörəyin çeşidli növləri var: kağız kimi incə təndir lavaşı, qalın, dəstana, kömbə və s.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
07.07.2020
Sarayın ləzzətləri: heyva dolması
03.07.2020
Asan plov -VİDEO
30.06.2020
Çaxoxbili -VİDEO
27.06.2020
Ev şəraitində Xan kababı-VIDEO
22.06.2020
Fərqli badımcan çığırtması-VIDEO

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Tural RASİMOĞLU
Anar MİRİYEV
Ağasəf Babayev
Fuad HÜSEYNZADƏ
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 11548

1 Tural Gəncəliyev: “Dağlıq Qarabağ xalqı” deyə bir anlayış yoxdur, sadəcə Azərbaycanın Dağlıq Qarabağ bölgəsinin əhalisi anlayışı var
2 Turizm böhranı ilə əlaqədar dünya iqtisadiyyatının itkiləri hesablanıb
3 “Ermənistanda “oliqarx“ qruplar və ya klanlar arasında daxili çəkişmələrlə xarakterizə edilən sistem mövcuddur”
4 Balaxanı qəsəbəsi turizm marşrutlarına salınacaq
5 Asan plov -VİDEO


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info