Türkiyə mətbəxindən “ Arnavut plovu“ -VIDEO
Tarix: 18.01.2020 | Saat: 23:14:00 | E-mail | Çapa göndər






Tərkibi

750 qram toyuq əti (quzu əti ilə də hazırlaya bilərsiniz)
2 su st düyü
3 su st ət suyu
1 ədəd kök
1 ədəd quru soğan
1 böyük pomidor
duz, istiot
1 y/q kərə yağı

Hazırlanması:
Toyuqları təxminən 40 dəqiqə qaynadın. Düyülərin üstünə isti su və duz əlavə edərək yarım saat gözlədin. Qazana yağ, kiçik doğranmış kök və soğanları ataraq qovurun.
Pomidoru sürtgəcdən keçirib, istiotla əlavə edin. Bol su ilə yuyaraq suyunu süzdüyünüz düyü və duzu əlavə edərək qovurun. Qovruluna düyüləri istiliyə dözümlü listə qoyaraq üstünə ətləri qoyun.
Suyunu əlavə edərək 170 dərəcəlik sobada bişirin. İstəyə görə üstünə cəfəri səpib servis edə bilərsiniz.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
28.07.2020
Manqal salatı-VIDEO
17.07.2020
Ətli tərəvəz yeməyi-VIDEO
12.07.2020
Ekpress küftə-VİDEO
07.07.2020
Sarayın ləzzətləri: heyva dolması
03.07.2020
Asan plov -VİDEO

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Ağasəf Babayev
Tural RASİMOĞLU
Anar MİRİYEV
Ağasəf Babayev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 11585

1 “Qarabağ münaqişəsi o vaxt bitəcək ki, Azərbaycan özününkü olanı qaytaracaq“
2 Bakıda 34 dərəcə isti, rayonlarda dolu, leysan gözlənilir
3 Avqustun 2-si Azərbaycanda Milli Kino Günüdür
4 Qafqaz uzunömürlülüyünün sirri tapıldı - Kabab yeyin
5 Dünya nəhənginin yaradılması yolunda ilk addımı atmışıq, öz Henri Fordumuz, öz “Arzu-1“miz -VİDEO


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info