Türkiyə mətbəxindən “ Arnavut plovu“ -VIDEO
Tarix: 18.01.2020 | Saat: 23:14:00 | E-mail | Çapa göndər






Tərkibi

750 qram toyuq əti (quzu əti ilə də hazırlaya bilərsiniz)
2 su st düyü
3 su st ət suyu
1 ədəd kök
1 ədəd quru soğan
1 böyük pomidor
duz, istiot
1 y/q kərə yağı

Hazırlanması:
Toyuqları təxminən 40 dəqiqə qaynadın. Düyülərin üstünə isti su və duz əlavə edərək yarım saat gözlədin. Qazana yağ, kiçik doğranmış kök və soğanları ataraq qovurun.
Pomidoru sürtgəcdən keçirib, istiotla əlavə edin. Bol su ilə yuyaraq suyunu süzdüyünüz düyü və duzu əlavə edərək qovurun. Qovruluna düyüləri istiliyə dözümlü listə qoyaraq üstünə ətləri qoyun.
Suyunu əlavə edərək 170 dərəcəlik sobada bişirin. İstəyə görə üstünə cəfəri səpib servis edə bilərsiniz.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
12.02.2020
Sarayın ləzzətləri: mutancana
11.02.2020
İlan balığından kabab- VİDEO
07.02.2020
’’Testi kebabı’’
04.02.2020
İslim kababı necə hazırlanır?
29.01.2020
Sarayın ləzzətləri: rokalı Uludağ kababı

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Anar MİRİYEV
Ağasəf Babayev
Fuad HÜSEYNZADƏ
Tural Tağıyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 11451

1 Azərbaycan sağlamlıq turizmi Estoniyada təqdim olunub
2 Professor Rauf Sultanov: “Ölkədə ekoloji vəziyyətlə bağlı geniş layihələr həyata keçirilir”
3 Demokratı Hikmət Hacızadə olan müxalifət...
4 “Azərbaycanın gələcəyi müasir, vətənpərvər və bilikli gənclərin əlindədir”
5 Sarayın ləzzətləri: mutancana


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info