‘Kırma tavuk’’ kababı
Tarix: 19.02.2020 | Saat: 13:04:00 | E-mail | Çapa göndər


Osmanlı saray mətbəxindən möhtəşəm reseptləri paylaşdığımız proqramımızın bu həftəki bölümündə Osmanlı dövründǝ aşbaz dükanı açmaq istǝyǝnlǝrin imtihanda bişirdiyi ‘‘Kırma tavuk’’ kababının reseptini verǝcǝyik.

Osmanlı saray mətbəxindən möhtəşəm reseptləri paylaşdığımız proqramımızın bu həftəki bölümündə Osmanlı dövründǝ aşbaz dükanı açmaq istǝyǝnlǝrin imtihanda bişirdiyi ‘‘Kırma tavuk’’ kababının reseptini verǝcǝyik.
‘‘Kırma tavuk’’ üçün lazım olan ərzaqlar bunlardır:
Bir bütöv toyuq,
3 soğan,
3 xörǝk qaşığı kǝrǝ yağı
4-5 bibǝr
İstiot, duz, çirǝ
Bu yeməyin necə hazırlandığını Türkiyənin baş aşpazlarından biri, Mədəniyyət Araşdırmaçısı Yunus Əmrə Akkor təqdim edir.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
26.05.2020
Qasımbəy yeməyi -VIDEO
20.05.2020
Qiyməli pendirli yemək resepti -VİDEO
15.05.2020
Qabırğa dolması
11.05.2020
Sarayın ləzzətləri: Yumurtalı çiy küftə
03.05.2020
“Lebeniye çorbası“

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Tural TAĞIYEV
Anar MİRİYEV
Ağasəf Babayev
Fuad HÜSEYNZADƏ
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 11532

1 “Azərişıq“ bayram günlərində gücləndirilmiş iş rejimində çalışacaq
2 “Bu gün dövlətlə fermer arasında sıx bağlılıq yaranıb”
3 Dövlət Komitəsi: Oğuzda 12 yaşlı uşağın vəfatı ilə nəticələnən hadisə nəzarətdədir
4 Ombudsmanın Milli Preventiv Mexanizm fəaliyyəti çərçivəsində regionlarda başçəkmələr həyata keçirilib
5 İspaniya turizm mövsümünün bərpa tarixini açıqlayıb


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info