“Şerlok“ salatı
Tarix: 18.09.2014 | Saat: 00:09:00 | E-mail | Çapa göndər


Tərkibi:

250 q bişmiş toyuq filesi
250 q marinə edilmiş şampinyon
4 bişmiş yumurta
1 baş soğan
80 q qoz
200 q mayonez
duz
istiot
bitki yağı

Soğanı təmizləyib xırda doğrayın, tavada qızılı rəng alanadək qovurun (ona toyuq üçün ədviyyat da əlavə edə bilərsiniz, çox dadlı olur).
Bişmiş toyuq və yumurtanı xırda kubik, şampinyonu isə nazik lay-lay doğrayın.
Qozu yağsız tavada azca qovurun, xırdalayın.
Bütün ərzaqları qarışdırın, duz, istiot, mayonez vurun, üzərini qozla bəzəyin.
Nuş olsun!




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
26.05.2020
Qasımbəy yeməyi -VIDEO
20.05.2020
Qiyməli pendirli yemək resepti -VİDEO
15.05.2020
Qabırğa dolması
11.05.2020
Sarayın ləzzətləri: Yumurtalı çiy küftə
03.05.2020
“Lebeniye çorbası“

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Tural TAĞIYEV
Anar MİRİYEV
Ağasəf Babayev
Fuad HÜSEYNZADƏ
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 11530

1 “Azərişıq“ bayram günlərində gücləndirilmiş iş rejimində çalışacaq
2 Qiyməli pendirli yemək resepti -VİDEO
3 Bakı restoranlarının “B Planı” yoxdur: pandemiya zamanı bizneslər sağ qalmağa çalışır-VİDEO
4 İşğal olunmuş Şuşa şəhərində təşkil edilən qondarma “andiçmə” mərasiminin heç bir hüquqi əsası yoxdur
5 “Karantin dövründə evdə qalanlara pozitiv ruh vermişik”


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info