Yumurtalı toyuq supu
Tarix: 06.11.2014 | Saat: 22:53:00 | E-mail | Çapa göndər


Tərkibi:
Bir toyuğun yarısı
1 ədəd yerkökü
2 ədəd baş soğan
3 ədəd yumurta
"Möcüzə" duru yağı
Duz, istiot
İstənilən ədviyyat
İstənilən göyərti

Hazırlanması:
Toyuğu təqribən 40 dəqiqə ərzində bişirin. Soğanı narın-narın doğrayın.
Yerkökünü isə sürtgəcdən keçirin.
Toyuğun ətini sümüyündən ayırıb istənilən böyüklükdə tikələyin. Yağda qovrulmuş yerkökü ilə soğanı toyuğun bulyonuna əlavə edin.
Sonra isə əti onun üzərinə əlavə edin.
Yumurtanı ayrı bir qabda çalın və üzərinə bir neçə yemək qaşığı soyuq su əlavə edin. Sonra isə yenidən yaxşıca çalın.
Yumurtanı qaynayan supa qarışdıra-qarışdıra əlavə edin.
Duz, istiot və zövqə görə istənilən digər ədviyyatları əlavə edib qarışdırın. Süfrəyə verərkən üzərinə doğranmış göyərti səpin.
Nuş olsun!




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
11.12.2019
“Zərdə” şirniyyatı necə hazırlanır?
05.12.2019
Heyva dolması
30.11.2019
Kabak tatlısı necə bişirilir?
26.11.2019
Menemen necə bişirilir?
19.11.2019
Çoban qovurma

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Namiq Əliyev
Namiq Əliyev
Anar MİRİYEV
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 11401

1 Azərbaycan Prezidenti İlham Əliyev zəmanəmizin ən uğurlu liderlərindən biridir
2 Prezident parlamenti buraxdı:növbədənkənar seçkilər 2020 ci il fevralın 9-na təyin edildi
3 Avropada işsizlər ordusu yaranır
4 Nazirlər Kabineti Yeni ildə iş və istirahət günlərinin yerinin dəyişdirilməsinə aydınlıq gətirib
5 Erməni deputat: “Ermənistana böyük sərmayə cəlb etmək mümkün deyil”


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info