Göbələk şorbası
Tarix: 14.11.2014 | Saat: 00:28:00 | E-mail | Çapa göndər


Tərkibi:
1,5 litr bulyon
500 qr dondurulmuş göbələk
2 x.q. duru yağ
1 baş soğan
1 ədəd balaca yerkökü
1 ədəd kartof
Duz, istiot.
Hazırlanması:
Hazır bulyonu ocağın üzərinə qaynamağa qoyuruq.
Göbələyi paketdən çıxarıb yuyuruq.
Bulyona yuyulub təmizlənmiş və doğranmış göbələkləri əlavə edirik.
Tavada soğanı qızardırıq.
Bura yerkökünü də əlavə edib qızardırıq.
Bu qarışığı şorbaya əlavə edirik.
5-7 dəqiqə qaynadıb götürürük. Üzərinə istəyə görə göyərti əlavə edilir.
Süfrəyə suxari ilə verilir.
Göbələk şorbamız hazırdır.
Nuş olsun.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
21.08.2019
“Soyuq şorba“ kimi də tanınan ayran aşı necə hazırlanır?
13.08.2019
Ətlə badımcan
09.08.2019
Meşə kababı
31.07.2019
Marinara pizza
28.07.2019
Donmuş şirniyyat - sorbenin hazırlanması

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Namiq Əliyev
Namiq Əliyev
Namiq Əliyev
Anar MİRİYEV
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10867

1 750 mindən çox vətəndaşın pensiyasında artım olacaq
2 Azərbaycana qarşı casusluq edən 128 nəfər aşkar edilib
3 “Məqsədimiz elm xadimləri və tələbələri bir araya toplayaraq “düşünən beyin” komandası qurmaqdır”
4 Bakıdan avtobusla Naxçıvana gedənlərə şad xəbər
5 “Dövlət dəstəyi olmadan Belarusda Azərbaycan turizminin təbliği ilə bağlı istənilən nəticə əldə olunmaz”


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info