Göbələk şorbası
Tarix: 14.11.2014 | Saat: 00:28:00 | E-mail | Çapa göndər


Tərkibi:
1,5 litr bulyon
500 qr dondurulmuş göbələk
2 x.q. duru yağ
1 baş soğan
1 ədəd balaca yerkökü
1 ədəd kartof
Duz, istiot.
Hazırlanması:
Hazır bulyonu ocağın üzərinə qaynamağa qoyuruq.
Göbələyi paketdən çıxarıb yuyuruq.
Bulyona yuyulub təmizlənmiş və doğranmış göbələkləri əlavə edirik.
Tavada soğanı qızardırıq.
Bura yerkökünü də əlavə edib qızardırıq.
Bu qarışığı şorbaya əlavə edirik.
5-7 dəqiqə qaynadıb götürürük. Üzərinə istəyə görə göyərti əlavə edilir.
Süfrəyə suxari ilə verilir.
Göbələk şorbamız hazırdır.
Nuş olsun.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
07.08.2020
Azərbaycan mətbəxi: Naxçıvan bozpörtü -VİDEO
28.07.2020
Manqal salatı-VIDEO
17.07.2020
Ətli tərəvəz yeməyi-VIDEO
12.07.2020
Ekpress küftə-VİDEO
07.07.2020
Sarayın ləzzətləri: heyva dolması

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Ağasəf Babayev
Tural RASİMOĞLU
Anar MİRİYEV
Ağasəf Babayev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 11585

1 İspaniyaya turist axını 70 faizdən çox azalıb
2 Dr. Səttar Yaqubov: Koronovirusla mübarizə aparan Mərkəzi Gömrük Hospitalının tibb personalının sağlamlığının qorunması bizim əsas vəzifə borcumuzdur
3 Statistika sahəsində hesabatlılığın səmərəliliyi artacaq, məlumatlardan istifadə imkanları sadələşəcək
4 Gürcüstanın turizm gəlirləri 80 faiz azalacaq
5 Leyla Abdullayeva: Ermənistan bəzi Yaxın Şərq ölkələrindəki erməni əsilli əhalinin Azərbaycanın beynəlxalq tanınmış Dağlıq Qarabağ və ətraf bölgələrində qanunsuz məskunlaşdırılması cəhdlərinə əl atır


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info