“Dəyirmançı“ salatı
Tarix: 02.02.2015 | Saat: 22:32:00 | E-mail | Çapa göndər


Tərkibi:
300 q marinə edilmiş göbələk
4 yerkökü
200 q pendir
2 duzlu xiyar
300 q ət (istənilən)
4 yumurta
300 q mayonez

Yerkökünü, yumurtanı, əti ayrı-ayrılıqda bişirin.
Yerkökü və yumurtanı soyudub təmizləyin, sürtgəcin iri gözündən keçirin.
Əti və göbələyi xırda doğrayın. Pendiri sürtgəcdən keçirin.
Aralarına mayonez çəkməklə lay-lay düzün: göbələk + yerkökü + pendir + duzlu xiyar + ət + yumurta.
Üzərini yumurta və göbələklə bəzəyin.
Nuş olsun!


Milli.Az




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
15.10.2019
“Mercimekli köfte” – mərci kotleti necə hazırlanır?
11.10.2019
“Zeytinyağlı yaprak sarma” necə hazırlanır?
05.10.2019
“Çərkəz toyuğu“
30.09.2019
Toy şorbası (düğün çorbası) necə hazırlanır?
28.09.2019
Çiyələk cemi

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Namiq Əliyev
Namiq Əliyev
Fuad HÜSEYNZADƏ
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10923

1 Prezident: Gələn ilin büdcəsi həm sosial, həm investisiya yönümlü olmalıdır
2 Mitinqi yox, Türk Şurasının nailiyyətini təbliğ edin...
3 Vasim Məmmədəliyev vəfat edib
4 Gələn il əmək pensiyaları bir daha artırılacaq
5 “Xoşbəxtlikdən, Azərbaycanın qolu sayılmadı“


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info