Narça-narnumru
Tarix: 08.09.2016 | Saat: 00:25:00 | E-mail | Çapa göndər


Əziz xanımlar və bizi izləyən hər kəs sizinlə yurdumuzun qədim yeməklərindən biri olan Narça-Narnumru xörəyinin hazırlanma qaydasını paylaşmaq istəyirik.Daha çox Salyan rayonunda bişirilir.O bölgəyə aid olan təamlarımızdan biridir Narnumru.
Deməli baş soğan və nar dənələri yağda qızardılır,üzərinə şəkər tozu əlavə edilib nar dənələri əzilir.Bundan sonra üzərinə sarısı bütöv saxlamaq şərti ilə yumurta vurulur.Bişdikdən sonra yumurtaların üstünə duz-istiot səpilib süfrəyə verilir.Xörəyin üzərinə darçın da səpmək olar.Nuş osun!Reseptin şəklinə görə www.Azcookbook.az saytına təşəkkürlər.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
05.12.2018
Noxud və qoyun əti ilə sadə və dadlı sup
28.11.2018
Badımcan pizzası
18.11.2018
Türk mətbəxindən “ Humus“
15.11.2018
Düyülü toyuq dolması
28.10.2018
Badımcan və pendirlə toyuq filesi

Şərh əlavə olunmayıb



    ,    
Namiq Əliyev
Tural Tağıyev
Namiq Əliyev
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10522

1 Türk Universiteti üçün Naxçıvanın seçilməsi əhəmiyyətli ola bilər
2 Emil Rasimoğludan yeni şeir
3 Prezident İlham Əliyev Putinin dəvəti ilə Rusiyaya işgüzar səfərə gedib- YENİLƏNİB
4 Bakıda müəllimlərin beynəlxalq seminarı keçirilib
5 “Sondakika.com”: “Türkiyənin ən böyük xarici investoru olan SOCAR yeni layihə həyata keçirir”


© Copyright 1999-2013 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Sahib Zeynalov 15/31
Tel/Fax.: 441-39-97, Tel: 449-55-46
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info