Narça-narnumru
Tarix: 08.09.2016 | Saat: 00:25:00 | E-mail | Çapa göndər


Əziz xanımlar və bizi izləyən hər kəs sizinlə yurdumuzun qədim yeməklərindən biri olan Narça-Narnumru xörəyinin hazırlanma qaydasını paylaşmaq istəyirik.Daha çox Salyan rayonunda bişirilir.O bölgəyə aid olan təamlarımızdan biridir Narnumru.
Deməli baş soğan və nar dənələri yağda qızardılır,üzərinə şəkər tozu əlavə edilib nar dənələri əzilir.Bundan sonra üzərinə sarısı bütöv saxlamaq şərti ilə yumurta vurulur.Bişdikdən sonra yumurtaların üstünə duz-istiot səpilib süfrəyə verilir.Xörəyin üzərinə darçın da səpmək olar.Nuş osun!Reseptin şəklinə görə www.Azcookbook.az saytına təşəkkürlər.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
08.05.2019
Buğlama
30.04.2019
Balqabaqlı qutab
25.04.2019
Gürcü xəngəli
19.04.2019
İtalyan üsulu makaron
10.04.2019
Asan hazırlanan kurabiyə

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Namiq Əliyev
Fuad HÜSEYNZADƏ
Esmira Məmmədova
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10783

1 “Ukraynanın ictimai-siyasi həyatında fəal iştirak edirik”
2 “İş yerlərində təhlükəsiz əmək şəraiti yaratmaq lazımdır”
3 General-mayor Tərlan bəy Əliyarbəyovun nəvəsi: “Babam öz istedadını milli hərbi kadrların yetişməsinə sərf edib”
4 AzMİU-da İmadəddin Nəsiminin 650 illik yubileyi qeyd olunub
5 Şuranın dəstəyilə 13 saylı orta məktəbdə “Diaspor dərsi” keçirilib


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info