Lobya bozbaşı
Tarix: 18.01.2017 | Saat: 16:36:00 | E-mail | Çapa göndər


Ərzaqlar:
Lobya – 500 qr.
Baş soğan – 2 əd.
Yağ – zövqə görə
Alça qurusu – 6 əd.
Keşniş və şüyüd
Duz, istiot – zövqə görə

Hazırlanması: (30 dəqiqə)
Lobya təmizlənir, yuyulur və 10-12 saat soyuq suda isladılır. İsladılmış lobyanın suyu boşaldılır, lobya yaxalanır və təmiz suda bişirilir. Lobyanın bir hissəsi əzilir, üzərinə alça qurusu, yağda qızardılmış soğan əlavə edib 10-15 dəq bişirilir, duz, istiot vurulur. Süfrəyə verdikdə xörəyin üstünə doğranmış göyərti səpilir.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
11.12.2018
Tas kababı
05.12.2018
Noxud və qoyun əti ilə sadə və dadlı sup
28.11.2018
Badımcan pizzası
18.11.2018
Türk mətbəxindən “ Humus“
15.11.2018
Düyülü toyuq dolması

Şərh əlavə olunmayıb



    ,    
Namiq Əliyev
Tural Tağıyev
Namiq Əliyev
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10527

1 “Macarıstandakı Azərbaycan icmasının böyük əksəriyyətini gənclər təşkil edir”
2 Bill Klinton Heydər Əliyevlə görüntülərini paylaşdı
3 “Xəzər hövzəsi və enerji təhlükəsizliyi” - Rufiz Qonaqov yeni kitabını təqdim etdi
4 Azərbaycanlı gənc Misirdə fiziki qüsurlular üçün iki cihaz ixtira edib
5 Əli Həsənov: “Nə qədər Azərbaycan var, Heydər Əliyevin ideyaları yaşayacaqdır...”


© Copyright 1999-2013 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Sahib Zeynalov 15/31
Tel/Fax.: 441-39-97, Tel: 449-55-46
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info