Lobya bozbaşı
Tarix: 18.01.2017 | Saat: 16:36:00 | E-mail | Çapa göndər


Ərzaqlar:
Lobya – 500 qr.
Baş soğan – 2 əd.
Yağ – zövqə görə
Alça qurusu – 6 əd.
Keşniş və şüyüd
Duz, istiot – zövqə görə

Hazırlanması: (30 dəqiqə)
Lobya təmizlənir, yuyulur və 10-12 saat soyuq suda isladılır. İsladılmış lobyanın suyu boşaldılır, lobya yaxalanır və təmiz suda bişirilir. Lobyanın bir hissəsi əzilir, üzərinə alça qurusu, yağda qızardılmış soğan əlavə edib 10-15 dəq bişirilir, duz, istiot vurulur. Süfrəyə verdikdə xörəyin üstünə doğranmış göyərti səpilir.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
16.06.2019
Pendir içlikli kotlet
13.06.2019
Toyuqla gül kələmi
07.06.2019
Adana kababı
02.06.2019
Yumurtalı pomidor dolması
24.05.2019
Adi kələmdən yay salatı

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Namiq Əliyev
Fuad HÜSEYNZADƏ
Esmira Məmmədova
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10806

1 Naxçıvanda “Cavidşünaslıq” oncildliyinin təqdimatı olub
2 “Aa.com.tr”: “2020-ci ilə qədər Azərbaycan qazının Avropa bazarlarına çatması gözlənilir”
3 Rufiz Qonaqov: Xəzəryanı ölkələrin xalqları arasında dostluq və əməkdaşlıq platformaları əhəmiyyətlidir
4 Ermənilərin təyyarəmizi vurmaq cəhdi uğursuzluqla nəticələnib - VİDEO
5 Bakı Atatürk Liseyində məzun günü münasibəti ilə tədbir keçirilib


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info