“Ağlayan tort“
Tarix: 14.09.2017 | Saat: 20:14:00 | E-mail | Çapa göndər
Lazım olan vəsaitlər:
4 ədəd yumurta
2 yemək qaşığı süd
1,5 stəkan un
1 stəkan şəkər tozu
1 stəkan kakao
1 yemək qaşığı duru yağ üzəri üçün
1 paket krem ​​şanti
1 paket şokolad sousu
2 stəkan süd

Hazırlanması:
Yumurta və şəkəri yaxşıca çırpın. Xamır üçün lazım olan vəsaitləri əlavə edərək tortun xəmirin hazırlayın. Ocaq qabınızı yağlayaraq xəmiri tökün və bişirin. Hazır olduqdan sonra üzərini iti bir əşya ilə dəlin və südü üzərinə əlavə edin. Keks soyuduqdan sonra ona krem ​​şanti sürtün. Soyumuş şokolad sousunu keksin üzərinə tökün.
Nuş olsun.

Milli.Az




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
21.01.2018
Qırmızı kələm salatı
13.01.2018
Kökəltməyən ispanaq salatı
08.01.2018
Balqabaqdan fərqli şirniyyat
31.12.2017
Göbələkli tava kababı
20.12.2017
Souslu makaron

Şərh əlavə olunmayıb



    ,    
İlkin Əsgər
Tural Tağıyev
Cavadxan QASIMOV
Zöhrə Əliyeva
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 8228

1 “Müstəqillik tariximizlə bir daha qürur duyduq”
2 Orfoqrafiya qaydaları ilə bağlı təkliflərə əlavə
3 Musa Nəbioğlu: “Zəlimxan Yaqub sözünü zamana deməyə gəlmişdi”
4 Yeni dünya nizamı: Rusiya və Çin ABŞ-a alternativ yaratmağa nail olub
5 Azərbaycanda və xaricdəki xanım QHT rəhbərlərinin ilk dəfə virtual görüşü olub


© Copyright 1999-2013 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Sahib Zeynalov 15/31
Tel/Fax.: 441-39-97, Tel: 449-55-46
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info