Almalı tost
Tarix: 31.10.2017 | Saat: 15:46:00 | E-mail | Çapa göndər


Tərkibi:
1 kq alma
200 ml alma suyu
1/2 ç/q darçın
1/4 ç/q qərənfil
100 qram qəhvəyi şəkər
Kaşar pendiri
Çörək
Üzəri üçün alma

Hazırlanması:
Almaları kubik formasında doğrayın. Qazana alma, şəkər, alma suyu əlavə edib 20 dəqiqə bişirin.
Blender ilə püre halına gətirin. Qazana darçın, qərənfil, şəkər əlavə edib 10 dəqiqə bişirin.
Çörəyin üzərinə kərə yağı çəkin. Üzərinə almalı qarışım, pendir və alma dilimləri əlavə edib servis edin.
Nuş olsun!




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
15.11.2018
Düyülü toyuq dolması
28.10.2018
Badımcan və pendirlə toyuq filesi
26.10.2018
Kartof dolması
16.10.2018
Şah plov
10.10.2018
Saray burması şirniyyatı

Şərh əlavə olunmayıb



    ,    
Namiq Əliyev
Tural Tağıyev
Namiq Əliyev
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10487

1 “Xaricdə təhsilimi davam etdirsəm, psixologiya sahəsini seçəcəyəm”
2 Azərbaycan turizmi Yunanıstanda təbliğ olunub
3 “Alstom” BTQ üçün ilk yük lokomotivinin Azərbaycana gətiriləcəyi tarixi açıqladı
4 “Gedir dayanmadan zamanın köçü”
5 Monteneqroda Azərbaycanla bağlı sayt fəaliyyətə başlayıb


© Copyright 1999-2013 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Sahib Zeynalov 15/31
Tel/Fax.: 441-39-97, Tel: 449-55-46
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info