Almalı tost
Tarix: 31.10.2017 | Saat: 15:46:00 | E-mail | Çapa göndər


Tərkibi:
1 kq alma
200 ml alma suyu
1/2 ç/q darçın
1/4 ç/q qərənfil
100 qram qəhvəyi şəkər
Kaşar pendiri
Çörək
Üzəri üçün alma

Hazırlanması:
Almaları kubik formasında doğrayın. Qazana alma, şəkər, alma suyu əlavə edib 20 dəqiqə bişirin.
Blender ilə püre halına gətirin. Qazana darçın, qərənfil, şəkər əlavə edib 10 dəqiqə bişirin.
Çörəyin üzərinə kərə yağı çəkin. Üzərinə almalı qarışım, pendir və alma dilimləri əlavə edib servis edin.
Nuş olsun!




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
19.09.2018
Pendirli badımcan qızartması
15.09.2018
Klassik özbək plovu
12.09.2018
Qarabaşaq kotleti
05.09.2018
Ədviyyatlı toyuq
30.08.2018
Qubada milli yemək festivalı keçirilib

Şərh əlavə olunmayıb



    ,    
Mehriban Nəsib
Araz Hüseyn
Fuad HÜSEYNZADƏ
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10145

1 Yalnızlıq qorxusu
2 “Vətən uzaqda deyil” telelayihəsi dünya azərbaycanlılarının sevincinə səbəb olub
3 “Azərbaycanda xalq yaradıcılığına maraq artıb”
4 Cəfər Cəfərov: “Hər bir ölkənin gələcəyi yüksək səviyyəli kadrlardan asılıdır”
5 “Türkiyə və Azərbaycanla yaxın münasibətlər quran Rusiya Ermənistanın maraqlarına heç bir məhəl qoymur”


© Copyright 1999-2013 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Sahib Zeynalov 15/31
Tel/Fax.: 441-39-97, Tel: 449-55-46
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info