Rəngli kartof salatı
Tarix: 08.11.2017 | Saat: 00:37:00 | E-mail | Çapa göndər


Lazım olanlar:
10 ədəd qaynadılmış kartof
1 stəkan yarım sarımsaqlı qatıq
Yarım stəkan mayonez
Yarım boşqab qırmızı kələm
Yarım boşqab kök
1 dəstə cəfəri
1 dəstə şüyüd
Duz
İstiot

Hazırlanması:

Qaynadılmış kartoflar yaxşıca əzildikdən sonra qatıq və mayonezle qarışdırılır. Duz və istiot əlavə edilir. Hazirlanan qarışımı üç hissəyə bölün. Ayrı-ayrı qırmızı kələmi, kökü, cəfərini və şüyüdü doğrayın. Doğradığınız qırmızı kələmi ayırdığınız bir hissə qarışımla qarışdırın və dərin bir kasanın içərisinə qoyun. İkinci hissəni köklə qarışdırıb qırmızı kələmin üzərinə, üçüncü hissəni də doğranmış göyərti ilə qarışdırıb, kökün üzərinə yayın. Soyuducuda bir az saxladıqdan sonra düz bir qaba tərs çevirərək servis edin.

Nuş olsun!




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
22.03.2019
Balqabaq və kartofla toyuq qızartması
07.03.2019
Balıq küftəsi
26.02.2019
Qaraciyər kotleti
21.02.2019
Soğan kababı
12.02.2019
Kələm qovurması

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Namiq Əliyev
Tural Tağıyev
Namiq Əliyev
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10702

1 Elektromaqnitizmin müxtəlif sahələrinə mühüm töhfələr verən görkəmli azərbaycanlı alim
2 Azərbaycan xalqı zəngin mədəniyyətə sahibdir
3 Lənkəranın ucqar kənd məktəbində Novruz şənliyi keçirilib
4 Yuliya Naçalova vəfat edib
5 İraqda bərə qəzaya uğrayıb: 71 ölü


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info