Göyərti ilə kəsmik qutabı
Tarix: 14.11.2017 | Saat: 23:55:00 | E-mail | Çapa göndər


Göyərti 200q, ispanaq – 75q, turşəng – 76q, göy soğan – 25q, keşniş və şüyüd – 25q, kəsmik – 100q, buğda unu – 140q, ərinmiş yağ – 20q, kərə yağı – 20q, yumurta – 1/5 əd., istiot, duz. Göyərti təmizlənir, yuyulur və yağda qızardılmış soğanla pörtlədilir
. Soyuduqdan sonra göyərtiyə kəsmik, istiot və duz qatılıb yaxşıca qatışdırılır.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
16.06.2019
Pendir içlikli kotlet
13.06.2019
Toyuqla gül kələmi
07.06.2019
Adana kababı
02.06.2019
Yumurtalı pomidor dolması
24.05.2019
Adi kələmdən yay salatı

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Namiq Əliyev
Fuad HÜSEYNZADƏ
Esmira Məmmədova
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10807

1 Rufiz Qonaqov: Xəzəryanı ölkələrin xalqları arasında dostluq və əməkdaşlıq platformaları əhəmiyyətlidir
2 Bakı Atatürk Liseyində məzun günü münasibəti ilə tədbir keçirilib
3 Ermənilərin təyyarəmizi vurmaq cəhdi uğursuzluqla nəticələnib - VİDEO
4 Çilidə güclü zəlzələ olub
5 Diaspor rəhbərinə Rusiya Prezidentinin fəxri fərmanı təqdim olunub


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info