Göyərti ilə kəsmik qutabı
Tarix: 14.11.2017 | Saat: 23:55:00 | E-mail | Çapa göndər


Göyərti 200q, ispanaq – 75q, turşəng – 76q, göy soğan – 25q, keşniş və şüyüd – 25q, kəsmik – 100q, buğda unu – 140q, ərinmiş yağ – 20q, kərə yağı – 20q, yumurta – 1/5 əd., istiot, duz. Göyərti təmizlənir, yuyulur və yağda qızardılmış soğanla pörtlədilir
. Soyuduqdan sonra göyərtiyə kəsmik, istiot və duz qatılıb yaxşıca qatışdırılır.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
18.11.2018
Türk mətbəxindən “ Humus“
15.11.2018
Düyülü toyuq dolması
28.10.2018
Badımcan və pendirlə toyuq filesi
26.10.2018
Kartof dolması
16.10.2018
Şah plov

Şərh əlavə olunmayıb



    ,    
Namiq Əliyev
Tural Tağıyev
Namiq Əliyev
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10507

1 Davamli dil siyasəti dövlətin əsas prioritet istiqaməti kimi
2 “Tələbə Baharı-2018”-in mükafatçısı: “Hər gün xalq mahnılarımızı dinləyirəm”
3 Şervin Nəcəfpur: “Norveçdə doğulub boya-başa çatsam da, Vətən uzaqda deyil”
4 Almaniyada Naxçıvanla bağlı broşürlər paylanılıb
5 Rufiz Qonaqov: Bako Saakyanın Fransaya qanunsuz səfəri Minsk qrupunun həmsədri olan bu ölkə üçün qara ləkədir


© Copyright 1999-2013 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Sahib Zeynalov 15/31
Tel/Fax.: 441-39-97, Tel: 449-55-46
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info