Pomidorlu yaşıl mərcimək şorbası
Tarix: 30.11.2017 | Saat: 02:32:00 | E-mail | Çapa göndər


Ərzaqlar:
1 ədəd soğan
3 diş doğranmış sarımsaq
2 ədəd dəfnə yarpağı
250 qr konservləşdirilmiş qırmızı bibər
2 xörək qaşığı pomidor tomatı
250 qr yaşıl mərcimək
3 xörək qaşığı zeytun yağı
1 litr su
Duz
İstiot

Hazırlanması:
Doğranmış soğanları zeytun yağı ilə qazanda qovurun və ona dəfnə yarpağı ilə sarımsağı əlavə edin. Sonra qazana tomatı və doğradığınız bibəri də tökün. Mərciməkləri başqa bir qabda qaynadıb, sonra onu da qazana əlavə edib, yavaşca qarışdırdıqdan sonra suyu tökün. Şorbanı 40 dəqiqə az odda bişirin. Duz və istiot səpərək isti-isti servis edin.
Nuş olsun!




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
08.05.2019
Buğlama
30.04.2019
Balqabaqlı qutab
25.04.2019
Gürcü xəngəli
19.04.2019
İtalyan üsulu makaron
10.04.2019
Asan hazırlanan kurabiyə

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Namiq Əliyev
Fuad HÜSEYNZADƏ
Esmira Məmmədova
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10784

1 “İş yerlərində təhlükəsiz əmək şəraiti yaratmaq lazımdır”
2 General-mayor Tərlan bəy Əliyarbəyovun nəvəsi: “Babam öz istedadını milli hərbi kadrların yetişməsinə sərf edib”
3 Üç müharibə iştirakçısı olan general-mayor
4 Şuranın dəstəyilə 13 saylı orta məktəbdə “Diaspor dərsi” keçirilib
5 AzMİU-da İmadəddin Nəsiminin 650 illik yubileyi qeyd olunub


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info