Heyva marmeladlı peçenye
Tarix: 16.12.2017 | Saat: 03:06:00 | E-mail | Çapa göndər


Şirniyyat sevərlər fərqli ləzzətdə olan şirniyyatları dadmağı çox xoşlayır. Milli.Az-ın ailem.az-a istinadən təqdim etdiyi heyva marmeladlı peçenye tam sizin ağız ləzzətinizə uyğundur

Lazım olanlar:
250 qar kərə yağı
1 stəkan şəkər pudrası
1 yumurta
2,5 yemək qaşığı kakao
1 paket qabartma tozu
1 paket vanil
4,5 stəkan un
Üzərinə səpmək üçün 1 stəkan şəkər tozu
1 kasa heyva marmeladı

Hazırlanması:
Əvvəlcə xəmir üçün olan ərzaqlar dərin bir ləyənə tökülüb yoğrulur. Daha sonra xəmirdən qoz böyüklüyündə hissələr alıb, ovucda yuvarlayıb ortası barmaqla aşağı basılır. Daha sonra şəkər tozuna bulayıb, soba qabına düzülür. Əvvəlcədən qızdırılmış 180 dərəcəlik sobada bişirilir. Soyuduqdan sonra isə üzərinə heyva marmeladı qoyulur və servis edilir.
Nuş olsun!




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
15.11.2018
Düyülü toyuq dolması
28.10.2018
Badımcan və pendirlə toyuq filesi
26.10.2018
Kartof dolması
16.10.2018
Şah plov
10.10.2018
Saray burması şirniyyatı

Şərh əlavə olunmayıb



    ,    
Namiq Əliyev
Tural Tağıyev
Namiq Əliyev
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10493

1 “Xaricdə təhsilimi davam etdirsəm, psixologiya sahəsini seçəcəyəm”
2 Azərbaycan turizmi Yunanıstanda təbliğ olunub
3 Davamli dil siyasəti dövlətin əsas prioritet istiqaməti kimi
4 “Gedir dayanmadan zamanın köçü”
5 Almaniyada Naxçıvanla bağlı broşürlər paylanılıb


© Copyright 1999-2013 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Sahib Zeynalov 15/31
Tel/Fax.: 441-39-97, Tel: 449-55-46
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info