Umac piroqu
Tarix: 16.03.2018 | Saat: 12:44:00 | E-mail | Çapa göndər


Tərkibi:

4 stəkan un
2 stəkan şəkər tozu
1 stəkan duru yağ
1 stəkan qatıq
3 ədəd yumurta
1 paket vanil
1 paket qabartma tozu

Hazırlanması:
Unla şəkər tozunu qarışdırın. Sonra duru yağı əlavə edib qarışdıraraq umac hazırlayın. Umacdan 1 stəkan götürüb kənara qoyun. Yumurtanı başqa bir qabda yaxşıca çalın, qabartma tozunu qatığa tökərək köpürdərək onun içinə tökün. Daha sonra vanil və umacı qatıqlı qarışıma əlavə edərək yavaşca qarışdırın. Diqqət edin ki, umaclar çox açılmasın. Yağlanmış soba qabına qarışımı tökün və üzərinə kənara ayırdığınız 1 stəkan umacı səpin. Əvvəlcədən qızdırılan 180 dərəcəlik sobada 20-25 dəqiqə üstü qızarana qədər bişirin. Tam soyuduqdan sonra romb doğrayaraq servis edə bilərsiniz.

Nuş olsun!


Milli.Az




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
19.09.2018
Pendirli badımcan qızartması
15.09.2018
Klassik özbək plovu
12.09.2018
Qarabaşaq kotleti
05.09.2018
Ədviyyatlı toyuq
30.08.2018
Qubada milli yemək festivalı keçirilib

Şərh əlavə olunmayıb



    ,    
Mehriban Nəsib
Araz Hüseyn
Fuad HÜSEYNZADƏ
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10123

1 Ötən tədris ilində Bakı Atatürk Liseyinin 36 məzunu dünyanın müxtəlif universitetlərinin tələbəsi adını qazanıb
2 “Bu il sığorta bazarı 40 faizdən çox genişlənib, yığımlar artıb”
3 Krivoy Roqdakı soydaşlarımız festivala hazırlaşırlar
4 “Son 15 il ərzində Azərbaycanda 3 mindən çox məktəb tikilib və əsaslı təmir edilib”
5 Ukraynada “Dünya azərbaycanlılarının palitrası” kitabının təqdimatı olub


© Copyright 1999-2013 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Sahib Zeynalov 15/31
Tel/Fax.: 441-39-97, Tel: 449-55-46
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info