“Tənbəl piroq”
Tarix: 23.03.2018 | Saat: 05:42:00 | E-mail | Çapa göndər


Sadə kartof püresindən hazırlanan və olduqca ləzzətli olan bu yeməyi “Tənbəl piroq” və ya “Qaynar buterbrod” adlandırmaq olar .
Bunun üçün çörək, baton və ya lavaşdan istifadə etmək mümkündür.
Lazım olan məhsullar:
1-ci qarışım:
- Püre - 200 qr
- Yumurta - 1 əd
- Mayonez - 2 xörək qaşığı
- Yaşıl soğan - 1 dəstə
- Bibər

2-ci qarışım:
- Pendir - 100 qr
- Mayonez - 3 xörək qaşığı
- Şüyüd
- Bibər

Hazırlanması:
Çörək diliminin üzərinə əvvəl 1-ci qarışım, sonra üst qata 2-ci qarışım yaxılır. Sonra sobada 175 dərəcədə 10 ərzində bişirilir. Qəlyanaltı hazırdır.
Nuş olsun!




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
13.01.2019
Blinçik
09.01.2019
Kartof dolması
31.12.2018
Heyva və qara gavalı ilə toyuq
26.12.2018
Quru əncir dolması
11.12.2018
Tas kababı

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Namiq Əliyev
Namiq Əliyev
Tural Tağıyev
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10564

1 Ukraynada oxucuların rəğbətini qazanan azərbaycanlı yazıçı
2 Struktur dəyişiklikləri dövlət idarəçiliyinin təkmilləşdirilməsini nəzərdə tutur
3 Azərbaycanın qonşu ölkələrlə əlaqələri yüksək səviyyədədir
4 Hüseyn Babayev AAF-ın vitse-prezidenti təyin edilib
5 Dərslər təxirə salındı


© Copyright 1999-2013 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Sahib Zeynalov 15/31
Tel/Fax.: 441-39-97, Tel: 449-55-46
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info