Sumaqlı ciyər
Tarix: 23.05.2018 | Saat: 05:21:00 | E-mail | Çapa göndər


Tərkibi:
yarım kilo ciyər
1 ç/q duz
1 ç/q soda
1,5 ç/q qırmızı bibər
1 ç/q toz keşniş
2 ədəd kartof
2 su st duru yağ
1 çay st un
1 su st duru yağ
Sumaqlı soğan üçün:
1 ədəd qırmızı soğan
1 ç/q duz
1 ç/q sumaq
yarım dəstə doğranmış cəfəri

Hazırlanması:
Ciyərləri təmizlədikdən sonra una batırın. Una batırdığınız ciyərləri yağlı tavaya atın və qızartmağa başlayın. Bundan sonra kartofları kub formasında doğrayaraq başqa tavada qızardın. Tavada hazırladığınız ciyərlərə ədviyyatları əlavə edin.
Daha sora kartoflarla ciyərləri eyni tavaya qoyun və qızartmağa davam edin. Tamamilə qızaran ciyər və kartofları servis qabına qoyun.
Eyni tavanın içində hilal formasında doğradığını soğanları və cəfərini əlavə edərək qovurun. Soğanları ciyər və kartofların üzərinə qoyun




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
14.07.2019
Göbələk supu
11.07.2019
Pendirlə kartof kotletləri
05.07.2019
İçi göbələklə doldurulmuş toyuq
04.07.2019
Tənbəl kələm dolması
02.07.2019
Evdə pizza hazırlamağın sadə üsulu

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Namiq Əliyev
Anar MİRİYEV
Tural Tağıyev
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10829

1 Rostovun tarixinə düşən azərbaycanlı qız
2 “4-cü qrupa hazırlaşan hər bir abituriyentin arzusu həkim olmaqdır”
3 Mehriban Əliyeva Yalçın Rzazadə ilə bağlı tapşırıq verdi
4 Nə “Qurani-Kərim“, nə “İncil“, nə də “Tövrat“ insanları savaşa çağırır
5 Dünya brendi olmağı hədəfləyən azərbaycanlı gənc


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info