Pizza
Tarix: 27.05.2018 | Saat: 16:16:00 | E-mail | Çapa göndər



Evdə pizza hazırlamaq əslində çox asandır. Bunun üçün tərkibini və bişirilmə qaydasını bilsəniz bəsdir.

Milli.Az axşam.az-a istinadən asan pizza hazırlamaq üçün nələr lazım olduğunu sizlərə təqdim edir.

Xəmirin tərkibi
5 stəkan un
4 yemək qaşığı zeytun yağı
1 stəkan ilıq su
1 qaşıq duz
1 qaşıq maya

Xəmirin hazırlanma qaydası

İlıq su və mayanı qarışdırın. 10-12 dəqiqə saxlayın. Qrdınca un, duz və yağı əlavə edib yoğurun. Bir qədər ağzını bağlı saxladıqdan sonra xəmiri pizzanı bişirəcəyiniz qaba yayın.
Üzərinə 1-2 qaşıq tomat pastası tökün. Bundan sonrası isə asandır. Öz damaq dadınıza və zövqünüzə uyğun ərzaqlardan pizzaya əlavə edin. Rəndələnmiş holland pendiri, göbələk, zeytun, sosiska, şirin və acı bibərdən istifadə etsəniz pizza daha dadlı olacaq.
Sonda isə hazırladığınız pizzanı əvvəlcədən 200 dərəcədə qızdırılmış sobada bişirin.

Milli.Az




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
19.09.2018
Pendirli badımcan qızartması
15.09.2018
Klassik özbək plovu
12.09.2018
Qarabaşaq kotleti
05.09.2018
Ədviyyatlı toyuq
30.08.2018
Qubada milli yemək festivalı keçirilib

Şərh əlavə olunmayıb



    ,    
Mehriban Nəsib
Araz Hüseyn
Fuad HÜSEYNZADƏ
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10129

1 Ötən tədris ilində Bakı Atatürk Liseyinin 36 məzunu dünyanın müxtəlif universitetlərinin tələbəsi adını qazanıb
2 “Bu il sığorta bazarı 40 faizdən çox genişlənib, yığımlar artıb”
3 Krivoy Roqdakı soydaşlarımız festivala hazırlaşırlar
4 “Türkiyə və Azərbaycanla yaxın münasibətlər quran Rusiya Ermənistanın maraqlarına heç bir məhəl qoymur”
5 QHT sədri Ukraynadakı “Qafqaz“ xalq rəqs ansamblına milli geyimlər hədiyyə edib


© Copyright 1999-2013 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Sahib Zeynalov 15/31
Tel/Fax.: 441-39-97, Tel: 449-55-46
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info