Pomidorlu çörək
Tarix: 12.06.2018 | Saat: 05:35:00 | E-mail | Çapa göndər



Lazım olanlar:
Yarım kilo un
1 stəkan su
Yarım stəkan zeytun yağı
Yarım paket yaş maya
1,5 çay qaşığı duz
50 qram qurudulmuş pomidor
1 çay qaşığı kəklikotu

Hazırlanması:
Qurudulmuş pomidorları isti suyun içinə qoyun və yumşaldın. Dərin bir qabın içində yaş maya, un və zeytun yağını qarışdırın. Qarışımın içinə kəklikotu və pomidor qurularını qatıb yoğurun. Mayalanması üçün 30 dəqiqə saxlayın. Xəmiri istədiyiniz formada düzəldib 180 dərəcəlik sobada üzəri qızarana qədər bişirin.
Nuş olsun!

Milli.Az




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
18.09.2019
Türkiyə paxlavası necə hazırlanır?
17.09.2019
Quzu ətli səbzəli güvəc necә hazırlanır?
11.09.2019
``Çoban salatı`` necә hazırlanır?
06.09.2019
Kartoflu tost
01.09.2019
Göbələk supu

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Namiq Əliyev
Ağasəf Babayev
Namiq Əliyev
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10887

1 Prezident İlham Əliyev AŞPA-nın prezidentini qəbul edib
2 В Великобритании перешли на систему образования СССР
3 Prezident Bakı Metropoliteninin “Xətai” stansiyasında görülən işlərlə tanış olub
4 “Siyasi partiyaların bir araya gəlməsi müsbət qiymətləndiriləsi hadisədir”
5 Gömrükçülər 2 milyon manatlıq dərman preparatları aşkarlayıblar


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info