Sarımsaqlı göbələkli spagetti
Tarix: 20.07.2018 | Saat: 12:03:00 | E-mail | Çapa göndər


Tərkibi:
Uzun vermeşil
Göbələk
Zeytun yağı
Sarımsaq
Duz

Hazırlanması:
Göbələyi xırda doğrayıb zeytun yağında qızardın. Üzərinə sarımsaq, duz və krem əlavə edin.
Spagettini qaynadıb süzün və zeytun yağı əlavə edin. Göbələyi spagetti ilə qarışdırın, süfrəyə veriləndə zövqə görə göyərti səpə bilərsiniz.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
15.09.2018
Klassik özbək plovu
12.09.2018
Qarabaşaq kotleti
05.09.2018
Ədviyyatlı toyuq
30.08.2018
Qubada milli yemək festivalı keçirilib
28.08.2018
Ətli qara kahı

Şərh əlavə olunmayıb



    ,    
Mehriban Nəsib
Araz Hüseyn
Fuad HÜSEYNZADƏ
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10117

1 ADPU-nun rektoru yüksək balla qəbul olunan tələbələrlə görüşüb
2 Ötən tədris ilində Bakı Atatürk Liseyinin 36 məzunu dünyanın müxtəlif universitetlərinin tələbəsi adını qazanıb
3 “Son 15 il ərzində Azərbaycanda 3 mindən çox məktəb tikilib və əsaslı təmir edilib”
4 Krivoy Roqdakı soydaşlarımız festivala hazırlaşırlar
5 Aqil Acalov: “İdmançılar qanvermə aksiyalarında aktiv iştirak edəcəklər”


© Copyright 1999-2013 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Sahib Zeynalov 15/31
Tel/Fax.: 441-39-97, Tel: 449-55-46
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info