Ətli qara kahı
Tarix: 28.08.2018 | Saat: 14:19:00 | E-mail | Çapa göndər



Tərkibi:
8 su st qara kahı
250 qram dana bastırması
3 su st qoyuq suyu
2 y/q xardal
1 ç/q sarımsaq tozu
1/4 ç/q soğan tozu
1/2 ç/q kəklikotu
1/2 ç/q toz qırmızı bibər
2 ç/q duz
1 ç/q isiot

Hazırlanması:
Qara kahının yarpaqlarını yuyub təmizlədikdən sonra doğramağa başlayın.
Daha sonra əti doğrayın.
Sonra doğranmış kahıları və ətləri qaba yerləşdirin.
Doğranmış soğanları, xardalı və ədviyyatları üzərinə yerləşdirin
Toyuq suyunu da əlavə edin.
Ağzı bağlı formada 6-8 saat aşağı dərəcədə bişirin.
Yanında qatıqla servis edə bilərsiniz.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
20.10.2019
İris konfetinin hazırlanması
15.10.2019
“Mercimekli köfte” – mərci kotleti necə hazırlanır?
11.10.2019
“Zeytinyağlı yaprak sarma” necə hazırlanır?
05.10.2019
“Çərkəz toyuğu“
30.09.2019
Toy şorbası (düğün çorbası) necə hazırlanır?

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Namiq Əliyev
Namiq Əliyev
Fuad HÜSEYNZADƏ
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10923

1 Mitinqi yox, Türk Şurasının nailiyyətini təbliğ edin...
2 Prezident: Gələn ilin büdcəsi həm sosial, həm investisiya yönümlü olmalıdır
3 Gələn il əmək pensiyaları bir daha artırılacaq
4 70 saylı Masallı şəhər və 71 saylı Masallı kənd seçki dairələrində seminarlar keçirilib
5 “Polşada yeni müstəvidə və daha innovativ fəaliyyətə başlayırıq”


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info