Ətli qara kahı
Tarix: 28.08.2018 | Saat: 14:19:00 | E-mail | Çapa göndər



Tərkibi:
8 su st qara kahı
250 qram dana bastırması
3 su st qoyuq suyu
2 y/q xardal
1 ç/q sarımsaq tozu
1/4 ç/q soğan tozu
1/2 ç/q kəklikotu
1/2 ç/q toz qırmızı bibər
2 ç/q duz
1 ç/q isiot

Hazırlanması:
Qara kahının yarpaqlarını yuyub təmizlədikdən sonra doğramağa başlayın.
Daha sonra əti doğrayın.
Sonra doğranmış kahıları və ətləri qaba yerləşdirin.
Doğranmış soğanları, xardalı və ədviyyatları üzərinə yerləşdirin
Toyuq suyunu da əlavə edin.
Ağzı bağlı formada 6-8 saat aşağı dərəcədə bişirin.
Yanında qatıqla servis edə bilərsiniz.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
19.09.2018
Pendirli badımcan qızartması
15.09.2018
Klassik özbək plovu
12.09.2018
Qarabaşaq kotleti
05.09.2018
Ədviyyatlı toyuq
30.08.2018
Qubada milli yemək festivalı keçirilib

Şərh əlavə olunmayıb



    ,    
Mehriban Nəsib
Araz Hüseyn
Fuad HÜSEYNZADƏ
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10145

1 Yalnızlıq qorxusu
2 “Vətən uzaqda deyil” telelayihəsi dünya azərbaycanlılarının sevincinə səbəb olub
3 “Azərbaycanda xalq yaradıcılığına maraq artıb”
4 Cəfər Cəfərov: “Hər bir ölkənin gələcəyi yüksək səviyyəli kadrlardan asılıdır”
5 “Türkiyə və Azərbaycanla yaxın münasibətlər quran Rusiya Ermənistanın maraqlarına heç bir məhəl qoymur”


© Copyright 1999-2013 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Sahib Zeynalov 15/31
Tel/Fax.: 441-39-97, Tel: 449-55-46
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info