Ətli qara kahı
Tarix: 28.08.2018 | Saat: 14:19:00 | E-mail | Çapa göndər



Tərkibi:
8 su st qara kahı
250 qram dana bastırması
3 su st qoyuq suyu
2 y/q xardal
1 ç/q sarımsaq tozu
1/4 ç/q soğan tozu
1/2 ç/q kəklikotu
1/2 ç/q toz qırmızı bibər
2 ç/q duz
1 ç/q isiot

Hazırlanması:
Qara kahının yarpaqlarını yuyub təmizlədikdən sonra doğramağa başlayın.
Daha sonra əti doğrayın.
Sonra doğranmış kahıları və ətləri qaba yerləşdirin.
Doğranmış soğanları, xardalı və ədviyyatları üzərinə yerləşdirin
Toyuq suyunu da əlavə edin.
Ağzı bağlı formada 6-8 saat aşağı dərəcədə bişirin.
Yanında qatıqla servis edə bilərsiniz.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
21.01.2019
Kartof dolması
13.01.2019
Blinçik
09.01.2019
Kartof dolması
31.12.2018
Heyva və qara gavalı ilə toyuq
26.12.2018
Quru əncir dolması

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Namiq Əliyev
Namiq Əliyev
Tural Tağıyev
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10565

1 Ukraynada oxucuların rəğbətini qazanan azərbaycanlı yazıçı
2 Struktur dəyişiklikləri dövlət idarəçiliyinin təkmilləşdirilməsini nəzərdə tutur
3 Hüseyn Babayev AAF-ın vitse-prezidenti təyin edilib
4 Dərslər təxirə salındı
5 Nikola Sarkozi: “Bakıda böyük quruculuq işlərinin şahidi oldum”


© Copyright 1999-2013 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Sahib Zeynalov 15/31
Tel/Fax.: 441-39-97, Tel: 449-55-46
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info