Ətli qara kahı
Tarix: 28.08.2018 | Saat: 14:19:00 | E-mail | Çapa göndər



Tərkibi:
8 su st qara kahı
250 qram dana bastırması
3 su st qoyuq suyu
2 y/q xardal
1 ç/q sarımsaq tozu
1/4 ç/q soğan tozu
1/2 ç/q kəklikotu
1/2 ç/q toz qırmızı bibər
2 ç/q duz
1 ç/q isiot

Hazırlanması:
Qara kahının yarpaqlarını yuyub təmizlədikdən sonra doğramağa başlayın.
Daha sonra əti doğrayın.
Sonra doğranmış kahıları və ətləri qaba yerləşdirin.
Doğranmış soğanları, xardalı və ədviyyatları üzərinə yerləşdirin
Toyuq suyunu da əlavə edin.
Ağzı bağlı formada 6-8 saat aşağı dərəcədə bişirin.
Yanında qatıqla servis edə bilərsiniz.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
28.10.2018
Badımcan və pendirlə toyuq filesi
26.10.2018
Kartof dolması
16.10.2018
Şah plov
10.10.2018
Saray burması şirniyyatı
03.10.2018
Tələbələr arasında kulinariya yarışı təşkil olunacaq

Şərh əlavə olunmayıb



    ,    
Namiq Əliyev
Tural Tağıyev
Namiq Əliyev
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10463

1 İncəsənət dünyaya sülh gətirir
2 İsveçdə Skandinaviya Azərbaycanlılarının Koordinasiya Şurası yaradılıb
3 “Universitetlərdə rəhbər şəxslərin qapıları tələbələr üçün daim açıq olur”
4 Polşalı şagirdlər Azərbaycan nağıllarına illüsturasiyalar çəkiblər
5 “2019-cu ildə əmək haqları və pensiyalar artacaq”


© Copyright 1999-2013 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Sahib Zeynalov 15/31
Tel/Fax.: 441-39-97, Tel: 449-55-46
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info