Qarabaşaq kotleti
Tarix: 12.09.2018 | Saat: 09:05:00 | E-mail | Çapa göndər


Tərkibi:
1 st. bişmiş qarabaşaq
2-3 yumurta
100 q pendir
1 baş soğan
50 q kərə yağı
duz
istiot

Hazırlanması:
Soğanı xırda doğrayıb kərə yağında qovurun. Pendiri sürtgəcdən keçirin. Bişmiş qarabaşağı, soğanı, pendiri qarışdırın. Yumurta, duz, istiot əlavə edin.
Bu kütlədən kotlet tutun, una batırıb hər iki üzünü yağda qızardın.
Süfrəyə həm isti, həm soyuq halda verə bilərsiniz: hər iki halda dadlıdır.
Nuş olsun!




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
18.11.2018
Türk mətbəxindən “ Humus“
15.11.2018
Düyülü toyuq dolması
28.10.2018
Badımcan və pendirlə toyuq filesi
26.10.2018
Kartof dolması
16.10.2018
Şah plov

Şərh əlavə olunmayıb



    ,    
Namiq Əliyev
Tural Tağıyev
Namiq Əliyev
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10509

1 Şervin Nəcəfpur: “Norveçdə doğulub boya-başa çatsam da, Vətən uzaqda deyil”
2 “Tələbə Baharı-2018”-in mükafatçısı: “Hər gün xalq mahnılarımızı dinləyirəm”
3 Rufiz Qonaqov: Bako Saakyanın Fransaya qanunsuz səfəri Minsk qrupunun həmsədri olan bu ölkə üçün qara ləkədir
4 Eldar Əzizov Bakı Şəhər İcra Hakimiyyətinin başçısı təyin edildi
5 Abel Məhərrəmov BDU-nun rektoru vəzifəsindən azad edilib


© Copyright 1999-2013 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Sahib Zeynalov 15/31
Tel/Fax.: 441-39-97, Tel: 449-55-46
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info