Pendirli badımcan qızartması
Tarix: 19.09.2018 | Saat: 10:08:00 | E-mail | Çapa göndər


Tərkibi:

1 böyük badımcan (orta qalınlıqda dilimlənmiş)
1 neçə top mozzarella pendiri (incə dilimlənmiş)
4 ədəd kiçik pomidor
1/4 su st təzə nanə yarpağı
1 ç/q dəniz duzu
Hindistan qozu yağı
üzüm sirkəsi
istiot

Hazırlanması:
Badımları dilimlədikdən sonra qabda duz, hindistan qozu yağı və istiot ilə ovlayıb 30 dəqiqə gözləyin. Daha sonra badımcanları 4-5 dəqiqə qızardın.
Servis qabına, bir ədəd badımcan,bir ədəd pendir olmaq şərtilə pendir və badımcanları sıralayın. Sonra doğranmış pomidorları düzün və nanə yarpaqları ilə bəzəyin. Üzürinə üzüm sirkəsi gəzdirib servis edin.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
20.10.2019
İris konfetinin hazırlanması
15.10.2019
“Mercimekli köfte” – mərci kotleti necə hazırlanır?
11.10.2019
“Zeytinyağlı yaprak sarma” necə hazırlanır?
05.10.2019
“Çərkəz toyuğu“
30.09.2019
Toy şorbası (düğün çorbası) necə hazırlanır?

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Namiq Əliyev
Namiq Əliyev
Fuad HÜSEYNZADƏ
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10923

1 Mitinqi yox, Türk Şurasının nailiyyətini təbliğ edin...
2 Prezident: Gələn ilin büdcəsi həm sosial, həm investisiya yönümlü olmalıdır
3 “Zəngəzurun Ermənistana birləşdirilməsi böyük Türk Dünyasını parçaladı”
4 Gələn il əmək pensiyaları bir daha artırılacaq
5 70 saylı Masallı şəhər və 71 saylı Masallı kənd seçki dairələrində seminarlar keçirilib


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info