Pendirli badımcan qızartması
Tarix: 19.09.2018 | Saat: 10:08:00 | E-mail | Çapa göndər


Tərkibi:

1 böyük badımcan (orta qalınlıqda dilimlənmiş)
1 neçə top mozzarella pendiri (incə dilimlənmiş)
4 ədəd kiçik pomidor
1/4 su st təzə nanə yarpağı
1 ç/q dəniz duzu
Hindistan qozu yağı
üzüm sirkəsi
istiot

Hazırlanması:
Badımları dilimlədikdən sonra qabda duz, hindistan qozu yağı və istiot ilə ovlayıb 30 dəqiqə gözləyin. Daha sonra badımcanları 4-5 dəqiqə qızardın.
Servis qabına, bir ədəd badımcan,bir ədəd pendir olmaq şərtilə pendir və badımcanları sıralayın. Sonra doğranmış pomidorları düzün və nanə yarpaqları ilə bəzəyin. Üzürinə üzüm sirkəsi gəzdirib servis edin.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
16.10.2018
Şah plov
10.10.2018
Saray burması şirniyyatı
03.10.2018
Tələbələr arasında kulinariya yarışı təşkil olunacaq
28.09.2018
Mərci küftəsi
15.09.2018
Klassik özbək plovu

Şərh əlavə olunmayıb



    ,    
Mehriban Nəsib
Araz Hüseyn
Fuad HÜSEYNZADƏ
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10266

1 Azərbaycanlı hakim Avropanın 10 ən yaxşı hakimi sırasında
2 Əkbər Nəcəf: “Azərbaycan coğrafiyasında dörd Atabəylik mövcud olub”
3 Vətən uzaqda deyil
4 Tovuzda insanların poeziyaya olan məhəbbəti tükənməzdir
5 Dadaizm və Sürrealizm cərəyanının görkəmli nümayəndəsi


© Copyright 1999-2013 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Sahib Zeynalov 15/31
Tel/Fax.: 441-39-97, Tel: 449-55-46
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info