Badımcan və pendirlə toyuq filesi
Tarix: 28.10.2018 | Saat: 22:04:00 | E-mail | Çapa göndər


Məhsullar:
- 2 badımcan
- 2 toyuq filesi
- 2 pomidor
- 100 qr holland pendiri
- 1-2 diş sarımsaq
- duz, istiot

Hazırlanması:
1. Badımcanı uzun doğrayın, duzlu suda saxlayın, sıxın, bitki yağında hər 2 tərəfdən qızardın.
2. Fileni uzun nazik tikələrə doğrayın, duz və istiot vurun.
3. Formaya badımcan tikələrini düzün, üzərinə fileni qoyun, üzərinə sarımsağı sıxın, yenə badımcanı düzün.
4. Pomidorların nazik dairələr formasında doğrayın, badımcanın üzərinə qoyun.
5. 180 C qədər qızdırılmış sobada 25 dəqiqə bişirin, sonra formanı çıxardın , sürtgəcdən keçirilmiş pendir səpin, yenə sobaya qoyun və 15 dəqiqə bişirin.

Nuş olsun!




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
05.12.2018
Noxud və qoyun əti ilə sadə və dadlı sup
28.11.2018
Badımcan pizzası
18.11.2018
Türk mətbəxindən “ Humus“
15.11.2018
Düyülü toyuq dolması
26.10.2018
Kartof dolması

Şərh əlavə olunmayıb



    ,    
Namiq Əliyev
Tural Tağıyev
Namiq Əliyev
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10522

1 Türk Universiteti üçün Naxçıvanın seçilməsi əhəmiyyətli ola bilər
2 Emil Rasimoğludan yeni şeir
3 Prezident İlham Əliyev Putinin dəvəti ilə Rusiyaya işgüzar səfərə gedib- YENİLƏNİB
4 Bakıda müəllimlərin beynəlxalq seminarı keçirilib
5 “Sondakika.com”: “Türkiyənin ən böyük xarici investoru olan SOCAR yeni layihə həyata keçirir”


© Copyright 1999-2013 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Sahib Zeynalov 15/31
Tel/Fax.: 441-39-97, Tel: 449-55-46
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info