Düyülü toyuq dolması
Tarix: 15.11.2018 | Saat: 09:41:00 | E-mail | Çapa göndər


Tərkibi:

1 su st düyü
4 parça toyuğun döş əti
2 su st su
yarım quru soğan
40 qram fıstıq
yarım çay st reyhan
bir çimdik zərdəçal
sürtgəcdən keçirilmiş muskat (kiçik hindistan qozu)
istiot
1 y/q zeytun yağı
yarım ç/q kərə yağı

Hazırlanması:

Toyuq ətlərini ortadan ikiyə bölün və ət döyəci ilə döyün. Zeytun yağını və kərə yağını tavada isidin. Üzərinə doğranmış soğanı və fıstıqları əlavə edərək qızardın. Düyünü əlavə etdikdən sonra qarışdırmağa davam edin.
Bütün ədviyyatları əlavə edin. Düyü suyunu çəkdikdən sonra reyhanları üstünə sərib soyumağa qoyun. Naziklənmiş toyuq ətlərinin içinə düyülü qarışımı qoyub dolma kimi bükün. Daha sonra sobanı 180 dərəcə isidin. Alminium kağız sərilmiş listə yerləşdirib yarısına qədər su doldurun. 30 dəqiqə bişirin.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
11.12.2018
Tas kababı
05.12.2018
Noxud və qoyun əti ilə sadə və dadlı sup
28.11.2018
Badımcan pizzası
18.11.2018
Türk mətbəxindən “ Humus“
28.10.2018
Badımcan və pendirlə toyuq filesi

Şərh əlavə olunmayıb



    ,    
Namiq Əliyev
Tural Tağıyev
Namiq Əliyev
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10527

1 “Macarıstandakı Azərbaycan icmasının böyük əksəriyyətini gənclər təşkil edir”
2 Bill Klinton Heydər Əliyevlə görüntülərini paylaşdı
3 “Xəzər hövzəsi və enerji təhlükəsizliyi” - Rufiz Qonaqov yeni kitabını təqdim etdi
4 Əli Həsənov: “Nə qədər Azərbaycan var, Heydər Əliyevin ideyaları yaşayacaqdır...”
5 Azərbaycanlı gənc Misirdə fiziki qüsurlular üçün iki cihaz ixtira edib


© Copyright 1999-2013 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Sahib Zeynalov 15/31
Tel/Fax.: 441-39-97, Tel: 449-55-46
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info