Türk mətbəxindən “ Humus“
Tarix: 18.11.2018 | Saat: 11:31:00 | E-mail | Çapa göndər


Tərkibi:

1 su st gecədən isladılmış noxud
yarım su st tahini (küncüt pastası)
2 y/q zeytun yağı
1 diş sarımsaq
yarım limon suyu
yarım st su
duz

Hazırlanması:

Noxudları yumşalana qədər qaynadın.
Digər ərzaqları əlavə edin. Daha sonra servis qabına alıb servis edin.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
11.12.2018
Tas kababı
05.12.2018
Noxud və qoyun əti ilə sadə və dadlı sup
28.11.2018
Badımcan pizzası
15.11.2018
Düyülü toyuq dolması
28.10.2018
Badımcan və pendirlə toyuq filesi

Şərh əlavə olunmayıb



    ,    
Namiq Əliyev
Tural Tağıyev
Namiq Əliyev
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10526

1 “Macarıstandakı Azərbaycan icmasının böyük əksəriyyətini gənclər təşkil edir”
2 Prezident İlham Əliyev Putinin dəvəti ilə Rusiyaya işgüzar səfərə gedib- YENİLƏNİB
3 Çin şirkəti Gəncədə 5 metallurgiya zavodu tikəcək
4 “Xəzər hövzəsi və enerji təhlükəsizliyi” - Rufiz Qonaqov yeni kitabını təqdim etdi
5 Bill Klinton Heydər Əliyevlə görüntülərini paylaşdı


© Copyright 1999-2013 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Sahib Zeynalov 15/31
Tel/Fax.: 441-39-97, Tel: 449-55-46
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info