Türk mətbəxindən “ Humus“
Tarix: 18.11.2018 | Saat: 11:31:00 | E-mail | Çapa göndər


Tərkibi:

1 su st gecədən isladılmış noxud
yarım su st tahini (küncüt pastası)
2 y/q zeytun yağı
1 diş sarımsaq
yarım limon suyu
yarım st su
duz

Hazırlanması:

Noxudları yumşalana qədər qaynadın.
Digər ərzaqları əlavə edin. Daha sonra servis qabına alıb servis edin.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
16.06.2019
Pendir içlikli kotlet
13.06.2019
Toyuqla gül kələmi
07.06.2019
Adana kababı
02.06.2019
Yumurtalı pomidor dolması
24.05.2019
Adi kələmdən yay salatı

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Namiq Əliyev
Fuad HÜSEYNZADƏ
Esmira Məmmədova
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10805

1 Naxçıvanda “Cavidşünaslıq” oncildliyinin təqdimatı olub
2 Rufiz Qonaqov: Xəzəryanı ölkələrin xalqları arasında dostluq və əməkdaşlıq platformaları əhəmiyyətlidir
3 “Aa.com.tr”: “2020-ci ilə qədər Azərbaycan qazının Avropa bazarlarına çatması gözlənilir”
4 Ermənilərin təyyarəmizi vurmaq cəhdi uğursuzluqla nəticələnib - VİDEO
5 Çilidə güclü zəlzələ olub


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info