Qocalığı ləngidən ərzaqlar bunlardır
Tarix: 21.11.2018 | Saat: 10:02:00 | E-mail | Çapa göndər


Erlanqen-Nürnberq Universitetinin (Almaniya) alimləri şokaladın, çayın, qəhvənin tərkibinə daxil olan hidrohinonların sink ilə birlikdə oksidləşmə prosesinin qarşısını almasını aşkar ediblər.
Deyerler.org bildirir ki, alimlər düşünürlər ki, sink hidrohinonlar qrupunu aktivləşdirərək, superoksidə qarşı təbii müqavimət əmələ gətirir.
Dietoloqların fikrinə əsasən, Aralıq dənizi pəhrizi və dünyanın digər mətbəxləri, balıq və dəniz məhsulları ilə zəngindir və bu qida məhsulları xüsusilə faydalı yağ turşularıyla zəngin olduğu üçün yaşlı insanlar üçün xeyirlidir.

Saglamolun.Az




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
11.12.2018
Xoşbəxt nikahın sirri: ər-arvad arasında yaş fərqi nə qədər olmalıdır?
11.12.2018
Qocalmamaq indi öz əlinizdədir
09.12.2018
Tacikistanda dördəm uşaqlar doğulub
06.12.2018
Bolqarıstan pasportu dünyanın ən nüfuzlu pasportlarının ilk onluğundadır
05.12.2018
“Chanel“ daha timsah dərisindən istifadə etməyəcək

Şərh əlavə olunmayıb



    ,    
Namiq Əliyev
Tural Tağıyev
Namiq Əliyev
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10527

1 “Macarıstandakı Azərbaycan icmasının böyük əksəriyyətini gənclər təşkil edir”
2 Bill Klinton Heydər Əliyevlə görüntülərini paylaşdı
3 “Xəzər hövzəsi və enerji təhlükəsizliyi” - Rufiz Qonaqov yeni kitabını təqdim etdi
4 Əli Həsənov: “Nə qədər Azərbaycan var, Heydər Əliyevin ideyaları yaşayacaqdır...”
5 Azərbaycanlı gənc Misirdə fiziki qüsurlular üçün iki cihaz ixtira edib


© Copyright 1999-2013 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Sahib Zeynalov 15/31
Tel/Fax.: 441-39-97, Tel: 449-55-46
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info