Noxud və qoyun əti ilə sadə və dadlı sup
Tarix: 05.12.2018 | Saat: 09:01:00 | E-mail | Çapa göndər



Tərkib:
- 800 qr qoyun əti
- 200 qr noxud
- 2 pomidor
- 3 kartof
- 1 soğan
- 2 x.q. tomat
- duz, istiot
- zövqə görə göyərti

Hazırlanması:
1. Noxudu axşamdan suda isladın.
2. Əti 1 saat bişirin, noxud əlavə edin, təxminən 30 dəqiqə bişirin.
3. Əti bulyondan çıxardın, tikələrə doğrayın, bulyona salın.
4. Soğanı xırda doğrayın, yağda yumşalana qədər qızardın.
5. Pomidoru xırda doğrayın, soğana əlavə edin, qızardın.
6. Tomat əlavə edin, qarışdırın, 1-2 dəqiqə vam odda qızardın.
7. Bulyona kub şəklində doğranmış kartof, duz, istiot əlavə edin, kartof yumşalana qədər bişirin.
8. Soğanla pomidoru əlavə edin, kartof hazır olana qədər bişirin.
9. Masaya verəndə üzərinə istənilən göyərti səpin.

Nuş olsun!




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
16.06.2019
Pendir içlikli kotlet
13.06.2019
Toyuqla gül kələmi
07.06.2019
Adana kababı
02.06.2019
Yumurtalı pomidor dolması
24.05.2019
Adi kələmdən yay salatı

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Namiq Əliyev
Fuad HÜSEYNZADƏ
Esmira Məmmədova
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10806

1 Naxçıvanda “Cavidşünaslıq” oncildliyinin təqdimatı olub
2 “Aa.com.tr”: “2020-ci ilə qədər Azərbaycan qazının Avropa bazarlarına çatması gözlənilir”
3 Rufiz Qonaqov: Xəzəryanı ölkələrin xalqları arasında dostluq və əməkdaşlıq platformaları əhəmiyyətlidir
4 Ermənilərin təyyarəmizi vurmaq cəhdi uğursuzluqla nəticələnib - VİDEO
5 Bakı Atatürk Liseyində məzun günü münasibəti ilə tədbir keçirilib


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info