Tas kababı
Tarix: 11.12.2018 | Saat: 10:17:00 | E-mail | Çapa göndər


Tərkibi:
1 kilo quşbaşı dana əti
1 y/q günəbaxan yağı
1 y/q kərə yağı
3 diş sarımsaq
1 qaşıq tomat pastası
3 su st isti su
1 ç/q duz
2 ədəd kartof

Hazırlanması:
Əti qazanın içinə ataraq yumşalana qədər bişirin. Daha sonra kərə yağını və tomat pastasını qovurun.
Bişən ətləri də içinə ataraq bir müddət qovurun. Bunun ardınca ətlərin üzərinə suyu tökün və bu formada bişirin.
Yemək bişərkən kartofları nazik formada doğrayın və yağda qızardın. Tas kababı bişəndə kartofla servis edin.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
15.10.2019
“Mercimekli köfte” – mərci kotleti necə hazırlanır?
11.10.2019
“Zeytinyağlı yaprak sarma” necə hazırlanır?
05.10.2019
“Çərkəz toyuğu“
30.09.2019
Toy şorbası (düğün çorbası) necə hazırlanır?
28.09.2019
Çiyələk cemi

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Namiq Əliyev
Namiq Əliyev
Fuad HÜSEYNZADƏ
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10922

1 Prezident: Gələn ilin büdcəsi həm sosial, həm investisiya yönümlü olmalıdır
2 Vasim Məmmədəliyev vəfat edib
3 “Xoşbəxtlikdən, Azərbaycanın qolu sayılmadı“
4 “Zəngəzurun Ermənistana birləşdirilməsi böyük Türk Dünyasını parçaladı”
5 Gələn il əmək pensiyaları bir daha artırılacaq


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info