Buğlama
Tərkibi:

2 kq dana əti (çanaq-bud hissəsi)
1.5 kq pomidor
600 qram soğan
110 qram bibər
120 qram bolqar bibəri
230 qram alça
0,30 duz

Hazırlanması
Bu yemək üçün ət 50-60 qramlıq tikələrə doğranır. Yuyulur və qurudulur.
Tərəvəz yuyulur və təmizlənir, nazik halqalarla doğranır.
Ət tikələri və tərəvəz qat-qat qazanın dibinə düzülür.
Duz vurulur. 150 qram su əlavə edildikdən sonra qapağı örtülür və hazır olana qədər dəmdə bişirilir.
Hakkında: Bişirilməsi asan olmasada çox ləzzətli yeməklərdən sayılır. Nuş olsun!

Duz vurulur. 150 qram su əlavə edildikdən sonra qapağı örtülür və hazır olana qədər dəmdə bişirilir.

Hakkında: Bişirilməsi asan olmasada çox ləzzətli yeməklərdən sayılır. Nuş olsun!


Xəbər 227 dəfə oxundu.